Відмовлено скарга на працівника НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Ескобаріо

Новий гравець
Реєстрування
3 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
3
Бали
3
### ЗАЯВА №001
Павло Ескобаріо, проживаю у місті Київ та є громадянином України.
Цією заявою повідомляю про можливе порушення моїх прав, яке потребує перевірки органами прокуратури.
Суть порушення:
Безпідставна заборона у доступі до публічного місця (відділення поліції) для оплати штрафів з боку працівника НПУ, а також неправомірна поведінка офіцера, яка виразилася в усному оскорбленні гідності громадянина (назвав «форумним героєм»).
Обставини події:
Я разом із товаришем під'їхав до відділення поліції №07 з метою сплати наявних штрафів. На вході до території нас зупинив працівник поліції та в категоричній формі наказав залишити територію, стверджуючи, що прохід заборонено. Я наголосив на законній меті свого візиту, після чого пройшов до будівлі та здійснив оплату.
Після цього той самий працівник поліції продовжив висувати безпідставні звинувачення щодо неправомірності мого перебування у відділенні. Коли я попередив його, що фіксую правопорушення і надішлю скаргу на форум, офіцер дозволив собі некоректні висловлювання, назвавши мене «форумним героєм».
Згодом підійшов старший за званням офіцер. Він роз'яснив правила внутрішнього розпорядку, зазначивши, що всередині відділення громадяни можуть перебувати не більше 5 хвилин, а на прилеглій території (де перший поліцейський якраз і забороняв нам знаходитися) час перебування не обмежений. Це підтверджує, що дії першого працівника поліції були повністю самовільними та незаконними.
Наголошую, що якби я підкорився незаконному наказу і не сплатив штрафи, мене згодом могли затримати за правопорушення, оскільки я часто пересуваюся на транспортному засобі без номерних знаків.
Додаткова інформація:
Звернень до інших органів наразі не було. На відеофіксації через технічні причини відсутній запис мого мікрофона (мого голосу не чути), проте всі дії та висловлювання працівника поліції зафіксовані чітко і не потребують додаткових роз'яснень.
Компенсація:
Не запитується.
Міра покарання:
Прошу розглянути питання про відсторонення від посади або звільнення даного співробітника за перевищення службових повноважень, некомпетентність та порушення субординації.
Докази:
[Встав сюди посилання на своє відео]
ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА
Прошу:
* провести перевірку викладених фактів;
* надати правову оцінку діям причетних осіб;
* вжити відповідних заходів згідно чинного законодавства.
Я, гравець Ukraine GTA на 07 сервері, звернувся до відділення поліції з метою сплати штрафів. Біля входу мене зустрів поліцейський, який заборонив вхід, посилаючись на те, що прохід заборонено. Я наголосив, що мне необхідно сплатити штрафи, і якби я не зміг їх сплатити через заборону, надалі мене б могла зупинити поліція, оскільки я часто їжджу без номерних знаків, та посадити за несплату штрафів.
Надалі підійшов інший поліцейський вищого звання, який пояснив, що у відділенні ми можемо перебувати максимум 5 хвилин, а назовні, де стояв перший співробітник, можна перебувати безліч часу. У зв'язку з цим у мене виникло питання, чому мені безпідставно забороняли там знаходитися. Окрім цього, даний поліцейський дозволив собі образи на мою адресу, назвавши мене "форумним героєм" та натякаючи, ніби я боюсь сказати щось уживу і просто ховаюся за скаргами.
На жаль, під час зйомки відео я не прослідкував за тим, що у мене був вимкнений мікрофон, через що мого голосу не чути. Проте я впевнений, що на відеофіксації і без моєї розмови з працівником НПУ все буде чудово зрозуміло. Я вважаю, що керівництву слід розібратися в цій ситуації та перевірити правомірність дій і адекватність поведінки цього офіцера.
Дякую за розуміння. Його нік Ілля Мюллер, айді: 4480
Цілий файл нажаль не поміщається сюди, будь ласка коли розглянете мою скаргу відпишіть.

Євген Волкер

Мл.А | Чорноморського Краю
Мл.Адміністратор
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
208
Реакції
99
Бали
88
Вітаю, Немає Доказів
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі