Розглянуто скарга | №342

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

moonn

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
7
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Хантер Лайн
2. Нікнейм порушника: Ваня Сокол, Влад Котов
3. Назва клану порушника: ExsideFamQ
4. Суть скарги: толкав машину собі, під'їжають до мене на машині дані особи, і начинають говорити про своє, шо я роблю на їхньому районі, без ніякої причини начинають качати свої права, погрожують вбити і провокують, і без причини вбивають. І ще дана особа Ваня Сокол начинає принижувати, якоби я падаю на коліна. Прошу розглянути мою скаргу і дати покарання особам.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тиць
6. Дата порушення: 07.06.2026

Георгій Бондаренко

С Неоф | Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
22 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
102
Бали
78
Вітаю! Гравець 47609 отримує покарання у вигляді деморгана на 160 хвилин за порушення правил серверу:

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Також мут на 100 хвилин за порушення правил серверу:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Гравець 66490 отримує покарання у вигляді муту на 80 хвилин за порушення правил серверу:

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

Гравець 62484 отримує покарання у вигляді муту на 120 хвилин за порушення правил серверу:

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі