Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Гру 2024
Дописи
72
Реакції
19
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Данило Босов
2. Нікнейм порушника:Амина Мельник,Андрушка Чоткий
3. Назва клану порушника:MurrFamQ
4. Суть скарги: я зайняв петрушку далі підійшли ті 2 подумали що королі казали щоб я їм звільняв це місце (тоді ще не встиг фрапс включити від початку) і коли я відмовив почались образи і провокації. образи, провокації
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик таймкоди: перша секунда образа в чат 4 секунда образа,38 секунда образа в чат, я її послав бо вона мене спровокувала. 52 секунда образа в чат,52 секунда почав говорити про форум без офтопа,1.13 погрози "бойся я тебе заливаю" 1.30 далі говорив про форум без офтопа, від іншого грався Саньок Дере писав по англійськи рондом букви 4.49 провокація також образи,5.23 образи.

прошу гравцям видати варн за масові порушення чату.
6. Дата порушення:11.01.2026

Валерія Гросман

ГС Неоф 01 на пенсії
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
1,650
Реакції
618
Бали
238
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець [220831] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. +
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. +
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати./pmute 100
Гравець [199454] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.+
5.22. "Погрози покаранням" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. /pmute 50
Гравець [189165] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. +
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. /pmute 60

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі