Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kizary

Козак
Реєстрування
26 Лют 2026
Дописи
2
Реакції
6
Бали
3
Ваш нікнейм: Саймон Нокс
2. Нікнейм порушника: Назар Артемов-17399, Рафаель Мальтаро-42639, Олександра Павлюк-38245.
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:Стояв на страйк болі приїзали СБУ сказали зупиняймось не показали посвідчення заковав як по мені незащо. (Так у мене був розшук але звідки він узнав що це я? Нас було троє в таких скинах та всі були в масках)
далі повіз почав зачитувати міранду неправдиву. Та щей Олександра використала алкоголь прям на зміні.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:02.03.2026
Тайм коди: 0:28 каф мене.
0:45 перевод процесуальних дій до Рафаеля.
1:13 початок міранди
1:26 використала алкоголь Олександра.

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт

Гравець #17399 отримує покарання у вигляді Деморган 30 хвилин за порушення наступного пункту правил UG:

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець #76283 отримує покарання у вигляді мут на 75 хвилин за порушення наступного пункту правил UG:

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.3.
"Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин

Алкоголь/правила затримання це діло прокуратури, зверніться туди.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі