Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Левченко.

З-L ДКВС | Подільський Край
Реєстрування
29 Чер 2025
Дописи
99
Реакції
87
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Михайло Левченко

2. Нікнейм порушника:Артем Хардман

3. Суть скарги: данна людина всіма способами питається злити мене з посади людина видала мені догану по причині не виконання наказу але я попросив людину почекати так як я не можу відіграти /me /do /try за 5 секунд після чого людина рахує 5 секунд та видає догану але я ніяк не міг відіграти за 5 секунд до мене зайшли батьки в кімнату та у войс я відігрувати не хотів та через це попросив людину почекати я написав слідкуючій ситуацію та він зняв догану анулював сьогодні людина повернула мені цю догану що є ЗАБОРОНЕНО так начнем далі звіт у людини як для заступника на мою думку жахливий в мене за 3 дні на 9 звіт набагато кращий але це таке начнем з 2 людина навіть не знає код патрулю і замість 10-1 пише почав патруль склад 1 код 1 це просто позор також данна людина відмовляла мені звіт за те що в 1 силці а сам сьогодні бере та кидає звіт в 1 силці і каже що немає часу також людина заходить сьогодні у войс з головним лікарем та кажуть чому я схвалюю заявки на пмо що я не маю права це робити та угрожали мені доганою я показую те що мені дозволив головний лікар і вони сказали що це не доказ також людина видає раді того щоб заробити кошти не по графіку мед картки на мою думку данна людина зовсім некомпетентна та перевищує свої права

Я НЕ НАМАГАЮСЬ НІКОГО ЗЛИТИ АЛЕ ЦЕ ВЖЕ ЗАНАДТО ПОРУШЕННЯ НА ПОРУШЕННІ

4. Доказ порушення (скриншот/відео):

5. Дата порушення:

Алекс Карпатиченко

ЗГС Держ. 06 | M.D 06
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
621
Реакції
353
Бали
123
Вітаю шановний гравець, переглянувши Ваші докази та провівши бесіду з лідером, замом "Артемом Хардманом" та слідкуючим МОЗ, можу винести свій вердикт:

Заступника МОЗ "
Артемій Хардман [34426]" буде знято з посади, через некомпетентність на посаді та не ознайомлення з форумом організації "МОЗ".

Також, на Лідера МОЗ "
Микола Вельмар [47928]" буде накладено санкцію у вигляді "1 Догани".

РОЗГЛЯНЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі