Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

омеля

Новий гравець
Реєстрування
10 Гру 2024
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
1 ваш нікнейм: Максим Куслов
2 Нікнейм порушника: Саша Чайок 225896
3 Назва Організації порушника: НПУ К
4 Суть скарги показати що працівники НПУ незнають елементарних законів, і в цього працівника притом ще не маленький ранг він доказує що в статі немаає пунктів відмовився їх називати бо сказав незнаю Також не повідоми про те що ведеться відео фіксація лише після того коли я спитав чи вона видеться він сказав що так хочя по регламенту поліції це не я маю внього питати а він мені має казати
5 доказ порушення відео

Флоріан Дельфіно

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
60
Реакції
18
Бали
53
Вітаю! Переглянувши докази, виношу наступний вердикт:

Працівник НПУ Саша Чайок [229841]
отримає попередження за неналежне виконання службових обов'язків. Під час взаємодії з громадянином не повідомив про ведення відеофіксації до моменту прямого запитання, чим порушив вимоги ст. 14 ч. 2 та ст. 18 ЗУ про НПУ, відповідно до яких поліцейський зобов'язаний повідомляти громадянина про застосування превентивного заходу, зокрема засобів фіксації.

Також працівника буде направлено на профілактичну бесіду з інструктором НАВС. Під час розгляду доказів працівника НПУ було встановлено недостатнє знання нормативно-правової бази та власних повноважень, зокрема неможливість пояснити правові підстави своїх дій і норми, на які він посилався, що суперечить вимогам ст. 10 ч. 1 та ч. 2 ЗУ про НПУ щодо обов'язку діяти відповідно до законодавства та професійно виконувати службові обов'язки.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі