Розглянуто скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня бизнес

Новий гравець
Реєстрування
7 Кві 2026
Дописи
5
Реакції
2
Бали
58
1. Ваш нікнейм та ID: Максим Пітрасюк 222477
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Я вважаю, що покарання за правилом 6.44 було видано неправильно, оскільки в мене є технічна проблема з грою. Через цю проблему гра часто вилітає, і при цьому з’являється помилка.

Я вже звертався до технічної підтримки, щоб вирішити цю проблему. Мені намагалися допомогти, але, на жаль, усунути помилку не вдалося. Через це я продовжую грати з цією проблемою, і в мене періодично відбуваються вильоти з гри.

Я не виходив із гри навмисно та не мав на меті уникнути покарання, затримання чи іншої ситуації. Виліт відбувся саме через технічну проблему.

Прошу переглянути моє покарання та врахувати те, що я заздалегідь звертався до технічної підтримки щодо цієї проблеми.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 24.09.2026
6 в незу я покозал що в мене дійсно вилетае

Вкладення

• Снимок экрана (323).png
    Снимок экрана (323).png
    924.6 Кб · Перегляди: 22

Конор Стоун

.
Активний гравець
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,713
Реакції
705
Бали
409
Вітаю

Адміністратор вірно видав покарання відповідно до ситуації.
Враховуючи, у вас дійсно фіксуються часті вильоти з гри, цього разу буде зроблено виключення та знято покарання.
Рекомендую вирішити проблему з вильотами, так як у подальшому подібні технічні проблеми не будуть підставою для скасування покарання, а при повторному отриманні аналогічного покарання можливість його оскарження буде відсутня.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі