Ярик Ескобар
❤️🔥HANNA❤️🔥
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 71
- Реакції
- 130
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Слава Марик
- Особистий нікнейм: Ярик Ескобар
- Суть скарги:адміністратор слава марик видав мені покарання за ппнв 2.10. коли я сказав данному адміністратору що знаходжусь в іншій країні з іншим часовим поясом можу показати це на демонстрації або адміністрація може глянути це через логи він сказав що це не його проблеми а я мушу ставити україський час коли я попросив покликати ст адміна він сказав що він не має можливості це не його справи і це мої проблеми прошу взяти в даного адміністратора фрапс з тим як він себе поводить в сторону інших гравців та взяти до уваги подивитись по логам що я знаходжусь в іншій країні з іншим часовим поясом і на мому откаті показує 1 час а в україні інший я не зробивши порушень остався в деморгані за просто так загубив бронижелет 2 арки та час прошу взяти до уваги я казав даному адміністратору що можу показати на демці що я знаходжусь в іншій крїні маю інший час який показує навіть в гта адміністратор з словами це не мої проблеми це не мої проблеми пішов від мене не закінчивши справу репорта також візьміть до уваги що даний адміністратор неодноразово робить порушення а в правилах ніде не вписано що гравець мусить на фрапсі ставити український час
by.KABINA - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):вердикт
- Дата походження: 10.07.2025