Відмовлено слідчий неоф перепутав лідера зі старшим в клані

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Лоуренс

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
138
Реакції
62
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Валерия Верман
  2. Особистий нікнейм: Олег Вандалов
  3. Суть скарги: Администратор видала наказания клану так как думает по чужим словам что я лидер клана но я ушол с посади лидера когда клан получил первую догану я уже как 3-4 дня не лидер прошу знять догану та провести розговор с данним администратором так как ее игровой муж в клане Universam и с ихним кланом у нас натянутие отношения тоесть она делает все что попросит ее муж. так скакзать предвзятое отношения по отношению ко мне и еще прошу учесть тот факт что на видео видно как они в троем меня провоцируют! назва клана в якому я состою DARK
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.01.24

Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
25
Реакції
7
Бали
6
Дана людина не є лідером клану чому догана клану? наданий момент людина перебуває на посаді старшого.

Вкладення

• RDK, DM in GZ, розмова в нотці _ Олег Вандалов#152293 _ UKRAINE GTA - Ігровий форум - Google C...png
    RDK, DM in GZ, розмова в нотці _ Олег Вандалов#152293 _ UKRAINE GTA - Ігровий форум - Google C...png
    235.8 Кб · Перегляди: 73

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Ви були лідером клану DARK після того як ви почали порушувати, ви нікому нічого не сказавши та не зареєструвавши клан поставили на лідера людину яка стояла на старшому, та самі стали старшим. Щоб клан не получав покарання. Таким чином ви вирішили порушувати правила проекту, такі як: ДМ ЗЗ майже кожного дня.
  1. Після зміни лідера/модератора, лідер зобов'язаний повідомити про це в цій темі. Якщо на вашого минулого лідера/модератора буде скарга і клан понесе за це покарання - адміністрація не несе за це відповідальності. Покарання знято не буде, навіть, якщо людина вже не в клані. Всю відповідальність за оновлення списків лідера/модераторів несе лідер клану.

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
ЗГС Неоф надав відповідь вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі