Відмовлено схожий клан\\ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗАСТУПНИКА АБО КЕРІВНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Жов 2023
Дописи
132
Реакції
27
Бали
31
доброго дня, зіткнулись з такою ситуацією, в нас є клан називається (N1NT3NDO) деякий гравець зробив такий сами клан тільки (N1NTЕNDO) ми заходимо до адміністраторів, і нам відповідають в правилах такого нема, що не може бути схожий клан, у мене питання до вас керівника проекту, дивіться роздивимось ситуацію, він создав клан, і провокує людей, кидають війну на наш клан а саме (N1NT3NDO) питання чому, це не може бути як провоканіонний клан? ми задаємо це питання адмінам, вони кажуть, розберайтесь самі такого в правилах немає, пишіть лідеру клану, я вибачаюсь, але нахера тоді такі адміністратори? це тупо, нам тепер просто можуть херачить війни і за того що є схожий клан і це не заборонено в правилах, і чому саме нам можуть кидати війни? тому що той клан навіть не зарегистрований на сайті кланів :( по ідеї ми можемо зробити Toxic тільки замість о написати 0? чи як? я враховую що так не повинно бути, це максимально порте відношення до гри,
і якщо їм кинуть війну, там ніхто на букву Е чи цифру 3 дивитись не будуть будуть зразу тулить
докази що є такий клан: https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-погрози-на-видалення-клану-та-образи.325668/

Холлі Моллі༒

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
411
Реакції
349
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:

Скарга складена не по формі.

Форма подачі скарги:

1. Нікнейм гравця:
2. Особистий нікнейм:
3. Клан порушника:
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги:
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення:

Подайте нову скаргу дотримавшись зазначених умов!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі