Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Схваленосім'я громових - злочинне угрупування. Узурпатори влади -СБУ Києва. До даної структури небезпечно звертатись з заявами бо буде так як зі мною. Думайте
Нікнейм лідера/заступника: машуля громова та іван громов - полковники СБУ Києва
Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
Суть скарги: Дану скаргу розглядати виключно після розгляду скарги (нище прикріпленої) перед пунктами правопорушень.
після даної ситуації я пішов до СБУ Києва - хотів подати заяву про правопорушення зі сторони правоохоронних органів на, що замість заяви отримав погрози, без підставне затримання, фальсифікацію та не шанобливе ставлення. (дана скарга яка на розгляді - https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...р-ДБ-та-машуля-громова-правопорушення.178024/ )
1) 0:42-0:52 - обман та насміхання (хочу щоб пред'явила докази що мене погано чути - перед тим провіряв то було чути чітко)
2) 0:55-1:00 - я перейшов на чат так як по словах (обман) не було чутно. Получив погрозу і так далі (все далі на відео), а прийшов зробити заяву на полковника СБУ К. який вбив людину, протаранив автомобіль 2 рази і це все на очах полковника громової.
3) 1:00 - пишучи та роблячи заяву я не можу виконувати якихось не зрозумілих дій. Де заборонено заходити до відділення СБУ, щоб подати заяву?
4) 1:25-1:27 - нахабна відповідь полковником СБУ громовою - на те, що на її очах було скоєне вбивство та правопорушення полковником СБУ Києвва структура яка має припиняти грубі правопорушення державними органами.
5) 1:26 - чітко видно хто виїжджає з гаража і... спланований - організований злочин продовжується
6) 1:48 - чітко видно хто приїхав, хто виїхав з гаража СБУ - іван громов ІД-9 + який знаходиться на службі не по формі
7) 1:42-1:45 - чітко видно як громова відійшла віддаючи команду скоїти правопорушення її працівником
8) 1:58 - по команді керуйочої полковника громової получив шокером як злісний правопорушник який прийшов зробити заяву про злочин
8) 1:54-1:56 - м. громова віддавши команду відійшла, щоб не отримати удар струмом.
9) 2:17 - на вимогу викликати адвоката повне ігнорування полковниками СБУ К. Не законне затримання.
10) 2:26-2:46 - іван громов - перевищення повноважень. Зачитує мені мої права на, що абсолютно не має права.
11) 2:52-3:02 - ігнорування громовим мого питання про його правопорушення та вбивство він - почав фальсифікацію справи заздалегідь.
12) 3:03-3:06 - громов - погрози та перевищення повноважень, а саме - все, що я скажу "буде" використано проти мене ( а має бути все, що я скажу "може бути" використано проти мене ) + громов не мав права зачитувати мені мої права так як не він мене затримав і був не по формі.
13) 3:09-3:17 - громов - вимагання, погрози, придумана стаття чи як то назвати... (якщо я в розшуку то не маю права на адвокати) право на адвоката має абсолютно будь хто і будь коли - про це говорить закон України та Конституція України. Слід ознайомитись перш ніж дурню розповідати.
14) 3:32 - уточнення: - громов полковик СБУ К. знаходиться на службі не по формі, а це є грубе порушення
15) 3:55-... - Початок фальсифікації справи. + Повне ігнорування на вимогу викликати адвоката на що я маю право з першої секунди затримання.
16) 3:57 - без підставне вимагання мого документа
17) 4:38-4:40 - перевищення повноважень працівником СБУ. Плювання на закони та конституцію працівником СБУ та полковником СБУ К. який спостерігає за даним правопорушенням
18) 5:47 - і. громов пред'явив документ будучи на службі не поформі + який скоїв убивство, наїзд, та дтп. - Зацікавлена особа не може вести справу.
19) 6:46 - м. громова - не шанобливе ставлення - будучи на посаді розмова ни "ТИ"
20) 7:05 + 7:09-7:13 - м. гомова - вводить в оману, а саме - (читаємо-чат), адвокт викликається на місце скоєння правопорушення - без виключень.
21) 7:35-7:37 - не шанобливе ставлення від і. громова (не по формі)
22) 7:40-7:50 - і. громов - не шанобливе ставлення до громадянина та вимагання + погроза (не закінчена бо зрозумів). Мені жоден закон не забороняє звертатись до будь-якого посадовця на "ТИ"
23) 8:01-8:20 - і. громов - вимагання (на, що не має права) - перевищення повноважень. Не шанобливе ставлення + обман бо по закону він не працює зовсім.
24) 8:25-8:37 - і. громов - вимагання (на, що не має права) - перевищення повноважень.
25) 9:02-9:09 - вимагання (на, що не має права) - перевищення повноважень. Не шанобливе ставлення
26) 9:12 - і. громов не шанобливе ставлення перевищення повноважень - Я ХОЧУ СОБІ ЛАМБОРГІНІ - це нормально?
27) 9:19-9:49 - примушування-катування (мовне катування - закон України) до того, що мене не зобов'язує закон.
28) 10:28 - катування. Витягнув кляп з кишені, невідомо чи він чистий чи ні. Перевищення повноважень за згоди 2 полковників які не припинили правопорушення.
29) 10:42 - чітко видно, що у мене кляпа в роті вже не має - розчинився. Тоді я продовжив спілкування.
30) 11:40 - на не одноразову вимогу викликати адвоката повне ігнорування, а подальші дії без адвоката трактуються як фальсифікація (яка відбувається від початку ситуації - від коли я прийшов заявити про правопорушення)
31) 11:50 - на запитання як я розмовляю хочу задати слідующе запитання, а як він мене чує? Якщо від мене буде порушення то і від нього ідентичне.
32) 12:33-13:29 - втручання АДМІНІСТРАТОРА 6800916 (а саме їхній друг - Андрій Анатієнко) в РП процес.
33) 13:37-14:30 - Не шанобливе ставлення від адміністратора - Андрія Анатієнка, УВАЖНО ЧАТ. Насмішки та не шанобливе ставлення від посадових осіб
34) 14:58 - Увага! Поніс покарання при чому будучи на місці, зв'язаний, знерухомлений, закатований, з кляпом в роті. Без будь-яких попереджень. Вирізку яку надав і.громов на свою користь - перетягування РП на свою користь.
35) 15:15- співробітник СБУ також пішов як і я в спокійному стані, але відмінність - я закатований і з нерухомлений, а він просто відпочиває.
36) 15:45-16:22 - і. громов Нон РП дії,
37) 16:37-16:38 - і. громов Нон РП дії №2. Звідки він взяв моє ім'я (мої персональні дані)? Я жодного разу (за весь час у грі) не передавав свого паспорта ні кому та не сидів у клітці (мене не садили) можу надати скрин правопорушень.
38) 16:46 - нахабне приказове вимагання + нон РП дії. Як він спершу заповнив і узнав моє ім'я, а потім почав вимагати документ?
39) 17:07 - вимагання та нон РП. Як я можу передати паспорт будучи повністю з нерухомленим та закатованим з кляпом??? І як я можу йому відповісти як після втручання адміністратора я не можу продовжувати РП дії.
40) 17:21-17:29 - і. громов погрози.
41) 17:32-17:44 - після попередження, що він мав зробити давно я припинив своє правопорушення де було підтверджено і. громовим в кінці - дуже добре. Весь цей час Андрій Анатієнко був присутній видно у чаті о 18:01 (віг розмутити щоб я надав відповідь) - но ні бо це ж фальсифікація. + видно Анатієнка о 18:03 ліворуч від мене
42) 18:05-18:14 - розказує що пробив по якійсь базі в якій мене не існує бо ніколи не передавав документи (бо не було правопорушень). + Я мови на якій він розмовляв я не розумію і не зобов'язує мене жоден закон. Я розумію тих кого потрібно. А те, що здогадався те і зрозумів від нього.
43) 18:40 - м. громова - насмішання. Я знаю закони на відміну від них і тому качаю права + я маю на це право так як держ. структури служать народу.
44) 18:54-18:58 - погрози - уходом від РП. Пояснював стосовно цього вище. адмін міг розмутити щоб я продовжив РП. так як весь час був присутній.
45) 19:01-19:03 - не адекватна поведінка від адміністратора на столі
46) 19:53 - і. громов - фальсифікація + нон РП - людина перебувала в державному розшуку... Яким дивом і яким чином і звідки він це взяв не маючи моїх персональних даних?
47) 20:06 - і. громов - нон РП дії.
48) 20:34 - і. громов - статті вказав, але мене не ознайомив - не дотримання процедури - грубе порушення.
49) 21:13 - вказав статтю не підкорення - фальсифікація. Хотів би дізнатись де і коли таке було? А прийшов заявити про злочин
50) 22:19-22:35 - і громов - не ознайомивши мене зі статтями віддає наказ - мене закрити, будучи не поформі - а це губе порушення.
51) 22:36 - вирушають знову виконувати правопорушення та фальсифікації.
52) 22:45-23:24 - не ознайомивши мене зі статтями та не видавши мені їх мене пішли закривати. І це все під відповідальністю керівництва яке знаходиться не на своєму місці.
Підсумуємо: сім'я громових узурпувала владу у держ структурі СБУ Києва.
Займаються вбивством, фальсифікацією та не законними діями.
Створюють злочинне державне угрупування під прикриттям полковників м. громова та і. громов (вбивця-злочинець).
До них звертаєшся як до держ. служби з заявою про злочи від полковника і. громова, а получаєш - удар шокером, фальсифікацію, статтю, погрози, катування, приниження.
Хіба так мають працювати державні органи? Дані особи (полковники сімейка громових) мають бути звільнені з позбавленням займання посадових місць так як вони нахабно зловживають владою.
Іван Громов вже не перебуває на посаді заступника лідера СБУ К Маня Апаня отримує догану за незнання правил фракції.
Від співробітника Машулі Громової порушень не виявлено. Схвалено
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.