Відмовлено только ДЛЯ Олега Галицького, дуже терміновий розгляд дуже!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Петя Вася
  3. Суть скарги: Добрый день! Олег, к вам есть вопрос. Обьясните мне, почему сегодня сделали **Щасливі вихідні** и добавили Х2 только для робот? Игроки всех серверов уже играют без Х2 доната с 6 июля. Игроки( некоторые) работают, чтобы потом зайти в любимую игру и просто задонатить на машину, скин, т.д. Если я не ошыбаюсь, то всегда на **Щасливі вихідні** був Х2 донат, тощо( докази нижче), но почему- то вы Олег вместо со своей командой не сделали, вопрос ПОЧЕМУ? игроки очень ждали этого момента, как и я сам. Я может понимаю, что это рушит економику сервера, но все равно, х2 не было уже ровно 3 недели и игроки заждались этого момента. Я думаю многие игроки Юкрйен Гта згодяться зі мною із цією пропизицією та питанням. Прошу швидше взяти це до УВАГИ! та зробити Х2. З Повагою Петя Вася.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрин 1, раньше х2, скрин 2, раньше х2, щасливі вихідні зараз(((
  5. Дата походження: 25.07.2025

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,530
Реакції
3,102
Бали
253
Доброго вечора

Акція x2 на поповнення є спеціальною пропозицією, яка проводиться виключно з нагоди святкових або особливих подій (оновлень).

«Щасливі вихідні» - це окремий день для всіх гравців, який уже надає вигідніші умови порівняно зі звичайними днями.

Акції x2 на поповнення не є обов’язковою і не має фіксованої періодичності. Той факт, що минула акція була 3 тижні тому, не гарантує її повторення в найближчий час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі