Відмовлено том кенді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Борецький

Шановний гравець
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
85
Реакції
35
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: том кенді
  2. Особистий нікнейм:Харукі Тахіро
  3. Суть скарги: викликав адміна щоб знайшов мені вільний намет після першого він мені сказав що гравець не афк я йому сказав щоб він провірив наступний він стояв нічого не робив потім замутив тіпа я йому сказав щоб він виконував свою роботу для чого його викликали і він мене просто взяв і замутив вимагаю зняти адміністратора з должності
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження: 14.08.2024

Останнє редагування модератором:

Тимур Волков

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,956
Реакції
1,677
Бали
253

Вітаю, шановний гравець!

Вами було викликано адміністратора, задля того щоб ви поскаржилися на гравця який на вашу думку стояв AFK. Після чого адміністратор тобто я до вас телепортувався та виконав перевірку гравця на AFK на якого ви поскаржилися, я вам надав відповідь стосовно гравця "Гравець не є в статусі AFK". Після чого я почув пісню від гравця у голосовий чат та видав йому покарання згідно нормативу. Так дійсно, коли адміністратор спілкується з вами ви маєте право в грі розмовляти без оффтоп чату, але ви в той момент коли не були впевнені чи адміністратор ще слідкує за вами почали говорити про адміністратора та говорити про покарання у вигляді муту, без оффтоп чату чим є порушення правила серверу 6.1 MG. На наступний раз якщо ви впевнені те що гравець стоїть AFK тоді викликайте адміністрацію, тому що у адміністрації немає стільки часу щоб для вас перевіряти весь Центральний Ринок.

Очікуйте відповіді на ваше звернення від ГА / ЗГА серверу.

Зачинено від оффтопу.

Ілля Борецький

Шановний гравець
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
85
Реакції
35
Бали
31
Але я викликав адміністратора найти мені намет бо я не бачу нікі робота адміністратора допомагати людям і яке мг коли я знав що адміністратор тут бо він дав людині мут значіть він тут

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

У адміністрації є багато іншої важливої роботи, і ніхто вам не буде бігати та шукати вільний намет, адміністрація може звільнити намет гравця на якого поскаржились в репорт і він був АФК, але цілеспрямовано бігати по ринку та шукати вам вільний намет ніхто не буде.
Від вас було порушення MG тому вас було покарано, також адміністратор зафіксував порушення від іншого гравця та видав йому покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі