Схвалено трансгендр

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
25
Реакції
6
Бали
8
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Діана Тюбиковна Максимовна
Стать: Жіночя
Мати: Ольга Коротич
Батько: Максим Коротич
Зріст та вага: 180 55 кг
Дата народження: 31 08 2000
Вік: 25
Місце народження: Дніпро
Національність: Украйнка
Місце проживання: Дніпро
Захоплення: Волейюол
Сімейний стан: заможня
Статура :худа
Колір очей: блакитні
Зачіска: каре
Відмітні знаки: татуйвання на лівій нозі
Батько — Максим Народився п'ятого травня 1975 року у місті Харків. Він закінчив Харківську Гімназію №144 на відмінно та пішов до університету. Батько закінчив університет та пішов працювати, але не по спеціальності, а відкрив свій магазин на ринку "Барабашово". У 18 років він заробив першу тисячу доларів. Він продовжував наполегливо працювати та відкрив мережу своїх магазинів по всьому Харкову. Максим завжди був прикладом для сина, навчаючи Діану відповідальності, вмінню заробляти гроші та ніколи не здаватися перед труднощами.
Мати — Ольга Народилася чотирнадцятого березня 1977 року у м. Полтава. У віці п'яти років вона зі своїми батьками переїхала до Харкова. Там вона пішла до Гімназії №144, де пізніше і познайомилася з Максимом. Вони жили в одному дворі та кожного дня після школи гуляли Харківський інститут планування територій. Зараз вона працює на престижній фірмі заступником директора. Вона завжди підтримувала Максима у всіх його починаннях та оточувала його турботою
У 1998 році Мта Аліна одружилися та вирішили завести дитину. Для них це було дуже радісною новиною, і вони почали ретельно готуватися до появи первістка, купуючи все найкраще для майбутнього сина.
Я народилася в звичайній родині, де мене виховували як хлопчика на ім'я ДІана. Моє дитинство проходило як у всіх: школа, друзі, гуртки. Але скільки я себе пам’ятаю, всередині мене завжди було відчуття, що щось не так. Я не відчувала спорідненості з чоловічими компаніями, їхніми захопленнями чи манерою спілкування. Це було схоже на те, ніби ти змушений грати роль у театрі 24/7, і ця роль тобі зовсім не підходить.У підлітковому віці, приблизно у 13 років, цей дисонанс став нестерпним. Коли мої однолітки почали дорослішати як хлопці, я відчула сильне відторгнення до змін у власному тілі. Я почала багато думати, аналізувати свої почуття і зрозуміла, що моє справжнє "Я" — це дівчина. Ім'я ДІана стало для мене чужим, воно викликало лише дискомфорт. Я зрозуміла, що не можу більше обманювати себе та оточуючих.Вибір імені Діана був для мене символічним — це початок нового життя, де я нарешті можу бути собою. Перехід від Дані до Діани став для мене єдиним способом знайти душевний спокій. Це не було миттєвим рішенням чи капризом, це результат довгих років страждань від гендерної дисфорії. Я прийняла рішення змінити свій образ, стиль життя та оточення, щоб нарешті жити в гармонії зі своїм внутрішнім світом.Сьогодні я — Діана. Я пройшла через нерозуміння та труднощі, але це зробило мене сильнішою. Я навчилася відстоювати своє право бути собою. Зараз я прагну реалізувати себе в суспільстві, знайти справжніх друзів, які цінуватимуть мене за мою особистість, а не за те, ким я була в минулому. Моя мета — бути щасливою жінкою та приносити користь своєму місту, працюючи на благо людей.

Вкладення

• bandicam 2026-03-16 20-03-47-764.jpg
    bandicam 2026-03-16 20-03-47-764.jpg
    990.5 Кб · Перегляди: 13
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі