Схвалено тупо не за шо бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
25
Реакції
11
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора:Невідомий
2. Особистий нікнейм:Смерть Андріївна
3. Суть скарги:я **************************** донатив в ваш проект дофіга грошей і даже за баг не знав зробив клан почав закідувати реальні бабкі щоб підняти уровень і клан а мені просто кінули в бан ан завжди за багаюз всі свої оплати з банковської карти можу предоставити і прошу розбанити так як бан видан був просто так більшості ігрокам на сервері і да якщо неможете зробити нормальну игру то *********************************** банить всіх ігроків це ваша провина а не ігроків тупо тут парні нормальні ночи не спали щоб уровень вкачать а ви **************************** всех забанили без причини
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Переглянути вкладення Переглянути вкладення
5. Дата походження:12.01.2023

Саша Стасюк

Новий гравець
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
23
Реакції
3
Бали
6
2. Особистий нікнейм:Саша Стасюк
3. Суть скарги:іграл начамі чтоб поднять денег донатіл мне прилетел бан смісел етой ігри еслі тібе прілетает бан лутче оптімізіривалі ігру чтоб ана по 10 раз за час не вилетала!
4.Доказ видачі покарання: (скриншот/відео)

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 2
  • 0 байт · Перегляди: 2
Останнє редагування:

Чорний Вадім

Новий гравець
Реєстрування
15 Лис 2022
Дописи
6
Реакції
0
Бали
4
2. Особистий нікнейм: Вадім Чорний
3. Суть скарги: це мій перший бан я собі спокойно іграв і мені прилетьв бан я прошу мене розблокувати я в цю ігру багато грошей за донатив мені дуже сильно нравиться цей проект Слава Україні
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):Переглянути вкладення Переглянути вкладення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі