Розглянуто тільки Для спец. адміна або Галицького ОСКАРЖЕННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
36
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис ЧОрних
2. Нікнейм адміністратора: ГА
3. Суть скарги:
Вітаю, пане Спецадмін.

Була така ситуація: ми під'їхали до ЦР та побачили, як гравець Тимочка Бумер здійснив навмисний таран нашого транспорту. Після цього, я Відкрив вогонь по йому коли почався конфлікт, він обрізав свій відеозапис і подав на мене скаргу.

У результаті я отримав покарання на 80 хвилин з причиною: DM Car + FD in GZ.

У мене виникає питання: як працює система розгляду скарг? Коли я подаю скаргу на гравця з обрізаним відеозаписом, мені часто відмовляють через те, що немає повної ситуації. Але коли на мене подали скаргу з неповним та обрізаним фрапсом, її схвалили та видали покарання.

На мою думку, для об'єктивного розгляду необхідно бачити повну картину подій, включаючи момент тарану та події до відкриття вогню. Прошу переглянути ситуацію ще раз та пояснити, чому в даному випадку обрізаний фрапс був прийнятий як достатній доказ.

Дякую за відповідь.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-gz-r-2974.423609/ ета яка мені покаранян відали
5. Дата порушення: 16 Числаета

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,034
Реакції
1,883
Бали
253
Вітаю
На наданих доказах у скарзі чітко зафіксовано момент вчинення порушення. Незважаючи на те, що відеозапис не містить усієї передісторії конфлікту, наявних матеріалів достатньо для встановлення факту порушення Правил сервера та застосування відповідного покарання.
Обрізаний відеозапис не є безумовною підставою для відмови у розгляді скарги. Рішення приймається залежно від того, чи дозволяють надані докази об'єктивно встановити факт конкретного порушення. Якщо для підтвердження порушення достатньо зафіксованого моменту, скарга може бути розглянута та схвалена.

Якщо ж у іншій скарзі обрізаний запис не дозволяє встановити повну картину подій або визначити, чи дійсно мало місце порушення, така скарга може бути відхилена через недостатність доказів. Саме тому кожна ситуація оцінюється індивідуально.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі