Розглянуто тільки Для спец. адміна або Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адам Міцкевич

Заступник НПУ
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
399
Реакції
406
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Адам Міцкевич 16818
2. Нікнейм адміністратора: ГА
3. Суть скарги:
Вітаю керівництво проекту, вважаю дії ГА некомпетентними, необдуманими оскілька скарга була розглянути із порушенням.

Вчора вечері блисько 12 ночі я стояв на ГУ без форми, до мене підбігає Ігарьошка Шевчук (Якщо правильно написав ім'я) та починає публічно мене ображати та провокувати, у відповідь я написав що їх клан 200, та поясни за базар, можливо це груба форма, але це участь у РП процесі, РП діалозі, я вважався РП гравцем, однак мої дії так само можна пояснити наявності статусу Bad Cop/Gov, першим конфлікт я не починав, мої дії були спрямовані на людський фактор реагування на образи в свою сторону, до того образи просто за те що я є полковником НПУ.

Звертаємо увагу на те, що скарга подана від 3 лиця , що підпадає під правило не розгляду скарг, Посилання, гравець який подав скаргу, взяв фотографію, до того ж обрізану по максимуму з невідомих джерел, оскільки під час діалогу Тимочка бумер не приймав участь у ній.

Також, докази обрізані, не мають, дати, час та сервер що не дає об'єктивного розгляду справи, і докази не можуть бути прийняті для видання об'єктивного покарання.

Звернемо увагу на слова Посилання - гравець наполягає на тому, що я нібито перший розпочав конфлікт, не маючи підстав на такі слова, однак я маю повну відео-фіксацію з моменту порушення, де чітко видно як до мене підбігає гравець, починає ображати та провокувати подібними словами, тобто 3 порушення від гравця та введення адміністрацію в оману, або обман адміністрації.

Звернемо увагу на слова ГА Посилання - таке порушення було приблизно 2-3 тижні тому, покарання я отримав, під цього подібних порушень від мене не вбачалось, перед гравцем я вибачився, ми вирішили питання.

Через те що скарга подана від 3 лиця, не можна оцінити хто розпочав конфлікт, і видавати покарання мені є неправильним, оскільки це була реакція образи в мою сторону від гравця неофіційної організації, в даному випадку як мінімум повинен би був понести покарання і ініціатор конфлікту, однак скаргу подав зовсім інший гравець який не знає всієї ситуації, і припвскається лише на свої думки

Дану скаргу не можна об'єктивно розглянути, скарга подна із 3 порушеннями правил серверу та правил подання скарг, ГА винісла неправильне рішення що вважаю некомпетентністю у даній ситуації.

Так само докази не повні, можливо були образи, провокації, ви цього не знаєте, однак я маю повний фрапс всієї ситуації, ГА опираючись на неповноціні докази виносить такий вердикт, вважаю неприпустимим

Наполягаю на об'єктивному розгляді скарги саме від вищого керівництва Керівника або спец. адміна, без розгляду цієї скарги від ГА та КА

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання
5. Дата порушення: 16.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,032
Реакції
1,881
Бали
253
Вітаю

На наданих доказах чітко зафіксовано ваші висловлювання, які є грубим порушенням Правил Ігрових Помічників. Саме ці дії стали підставою для прийняття рішення щодо вашого зняття з посади.
Ваші доводи про те, що конфлікт був розпочатий іншою особою або що вас спровокували, не змінюють факту вчиненого порушення. Провокації, образи чи некоректна поведінка інших гравців не надають Ігровому Помічнику права відповідати аналогічними висловлюваннями. У подібних ситуаціях ви повинні або проігнорувати конфлікт, або звернутися до Головної адміністрації.
Посилання на статус Bad Cop/Gov також не можуть бути виправданням. На момент перебування на посаді Ігрового Помічника ви зобов'язані дотримуватися Правил Ігрових Помічників незалежно від вашої RP-ролі, фракції чи будь-яких інших ігрових обставин. Статус Ігрового Помічника передбачає ввічливість, стриманість, нейтральність та приклад для інших гравців.
Щодо ваших зауважень про подання скарги від третьої особи та оформлення доказів. Навіть якщо припустити наявність процесуальних недоліків, вони не спростовують факт зафіксованого порушення з вашого боку. На наданих матеріалах достатньо інформації для встановлення самого факту використання вами неприпустимих висловлювань.

Якщо у вас є повний відеозапис, який підтверджує порушення з боку інших гравців, ви можете подати окрему скаргу на їхні дії. У разі підтвердження фактів до них також будуть застосовані відповідні заходи. Однак це не є підставою для скасування покарання, накладеного за ваші власні порушення.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі