Розглянуто тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Квенті

Шановний гравець
Реєстрування
22 Тра 2025
Дописи
56
Реакції
36
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Олексій Квенті
2. Нікнейм адміністратора: ГС держ
3. Суть скарги: Вітаю, шановна ГА Ксенія Київська!
Хочу звернутися до Вас із проханням переглянути рішення щодо недовіри до мене на посади з 9 по 12 ранг у державних організаціях. Раніше я звертався до ГС Держ із цього питання, на що отримав відповідь: «Спробуйте себе на 10 ранзі». Проте мене дивує ця відповідь, адже раніше я вже обіймав посаду
Полковника ДКВС. За весь час перебування на цій посаді я не мав жодної догани, попередження чи будь-яких порушень, сумлінно виконував свої обов'язки та не створював проблем для керівництва чи адміністрації. Саме тому в мене виникає питання: на яких підставах мені була висловлена недовіра? Якщо таке рішення дійсно було прийняте, прошу надати конкретні докази або факти, які стали причиною цієї недовіри. На даний момент у мене складається враження, що ГС Держ має до мене особисту неприязнь, оскільки мене постійно не допускають до вищих посад без зрозумілого пояснення причин. Також хочу звернути увагу на те, що мені вже 15 років, і я бачу, як інші гравці мого віку або навіть молодші успішно займають високі посади в державних організаціях. Водночас мені такої можливості не надають. Якщо причиною є моє перебування в ЧСА після адміністративної діяльності, то, наскільки мені відомо, колишнє керівництво неодноразово зазначало, що ЧСА жодним чином не впливає на можливість займати керівні посади в державних організаціях. Якщо це дійсно так, то я не розумію, чому саме до мене застосовуються інші критерії. Я не прошу поставитися до мене поблажливо чи зробити виняток. Моє прохання лише в тому, щоб рішення було об'єктивним і ґрунтувалося на фактах. Якщо підстави для недовіри справді існують — прошу їх озвучити. Якщо ж таких підстав немає, прошу переглянути це рішення та надати мені можливість, як і іншим гравцям, претендувати на керівні посади в державних організаціях.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -
┏━━━━━━━━Ukraine GTA━━━━━━━━┓
Західна Україна 02

Майор СБУ I Nik Олексій Дунаєв[22.02.2026-15.03.2026] [Перевод на Ігр.Помічника 04]
Північна Україна 04
Ігр.Помічник [14.03.2026-05.04.2026] [ЗВБ]
З-L ДКВС [18.04.2026-27.04.2026] [перевод на Ігр.Помічника]
ІП [27.04.2026-05.05.2026] [ЧСА за шо ГА знає]
Майор ЗСУ [04.06.2026-05.11.2026] [Перевод до НПУ]

Останнє редагування:

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,273
Реакції
648
Бали
253
Вітаю

Можливість обіймати посади 11–12 рангу була відхилена не через ваш вік чи перебування в ЧСА. Основними причинами є недостатній досвід роботи саме на керівних посадах такого рівня, а також недостатній рівень довіри.

Під час розгляду вашої кандидатури були враховані відгуки лідерів та їхніх заступників державних організацій. Неодноразово надходила інформація щодо некоректної поведінки в окремих ситуаціях, а також випадків неадекватних висловлювань, що негативно вплинуло на загальну оцінку вашої кандидатури.

Саме тому вам було запропоновано спочатку проявити себе на посаді 10 рангу. Це дасть можливість продемонструвати свої навички, відповідальність та змінити сформовану думку керівного складу. Після цього питання щодо допуску до посад 11–12 рангу може бути переглянуте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі