Розглянуто тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Кві 2026
Дописи
13
Реакції
21
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Ромчик Коломойський
2. Нікнейм адміністратора:SERVER
Олег, доброго дня!

Сталася така ситуація: я отримав бан за п. 7.2, але, як на мене, цього правила я не порушував, адже ніякого зливу фотографій не було.

У нас виник конфлікт із людиною на ім'я Макс Крутов. Після цього він написав мені: «Подивись на себе», хоча він мене навіть ніколи не бачив. У відповідь я скинув йому його фотографію в реальному житті. Після цього мені видали бан на 31 день від Вікторії Кизими, з чим я повністю не згоден.

Хочу звернути увагу на декілька моментів:

1. Ми переписувалися в Discord, а не в грі, тому, як на мене, це не повинно бути підставою для видачі бану.
  2. З боку даної людини була провокація.
  3. Ніякого зливу фотографії не було, адже я надіслав це фото лише йому в особисті повідомлення й більше нікому.
  4. Я запитував у багатьох адміністраторів із різних серверів, і всі вони сказали, що за таку ситуацію бан навіть не видається.
Я прошу повністю переглянути цю ситуацію та винести чесний і неупереджений вердикт.

Також мені здалося, що Вікторія Кизима упереджено ставиться до мене, а Максу Крутову, як на мене, більше сприяє, через що всі рішення приймаються на його користь.

Після цього ми були у голосовому каналі з Вікторією Кизимою. Я запитав, чому мені видали бан на 31 день, після чого його змінили на 6000к, а потім знову перевидали на 30 днів, щоб я не потрапив під амністію. Вона сама сказала в голосовому каналі, що перевидала покарання саме для того, щоб я не отримав амністію.

Тоді в мене виникає питання: навіщо було спочатку видавати покарання на 31 день, потім змінювати його на 6000 хвилин, а після цього знову перевидавати майже на 30 днів?

Олег, ви — моя остання надія. Прошу вас уважно розглянути цю ситуацію та прийняти справедливе рішення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://i.postimg.cc/L8pDv567/Znimok-ekrana-(459).png
5. Дата порушення:30.06.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,255
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

Оскільки ситуація перебувала на розгляді та уточнювались деталі, ви отримали блокування на 6000 днів до кінця розслідування.

Завараз ваше покарання становить на 30 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі