Розглянуто тільки керівнику проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
414
Реакції
791
Бали
111
1.Олег Галицький
2.Станіслав Флібюстер
3. Шановний ГА і ЗГА, прохання не закривати. Дам відповідь відразу тут, на звʼязок ви вирішили не виходити… ви не зрівняли шанси, розповім чому… клани нападають на вч, не просто пострилятись, а що б поповнити клан. Напад в час який під час змін не актуальний, тому що 100% іде в - клану! Після оновлення тут зброї став в рази гірший! Тому тільки для КЕРІВНИКА!Шановний керівник проекту, я поважаю Вашу працю, але останні зміни до правил дуже знецінюють неофіційні організації! Я писав раніше скаргу тик і тик, по деяким пунктам внесли зміни(можливо з моєї скарги, можливо ні), але решта залишилась без змін, а навіть гірше
3.7. Дозволено нападати на військову частину упродовж такого часу: 16:00-18:00 та 20:00-22:00
як так? Це час коли активно грають бізвари/території/івенти… рахую це не логічно! ЗСУ підсилили сухпайом, надали кучу пільг, а ви ще більше врізали час нападу! В цей час і так рідко нападали… тепер вони зовсім будуть сумувати.
Друге це те що прибрано правило що дозволено відбивати свого співкланівця коли його арештувала поліція/сбу. Скільки разів була ситуація в 4х катаємось , нпу запакував 1 гравця… і ми зробити нічого не можемо тому що це ДМ.
Це РП проект чи робиться Держ проект?
бажання знаходитись в неофіційних організаціях з кожними змінами правил все менше і менше! Ви забираєте все задоволення та хліб
готовий вийти на діалог ambasadorik
4. https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...-відбуваються-у-правилах.312892/#post-1317910
5. 23.09.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Цей час має найбільший актив у неофіційних та державних організаціях тому у вас є можливість спробувати себе у бої з більшою кількістю гравців з держ.орг.
Також в інший період часу буде введено захід який уже розробляється.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі