Розглянуто тім олександрович/оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Klaid7777

Козак
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
15
Реакції
19
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: тім олександрович
  2. Особистий нікнейм: Клайд Бэрроу
  3. Суть скарги: Администратор откинул меня за то что я попал по нему кулаками на цр(по причине багоюз), после его замечания, и просьбы перестать делать это, я сразу же прекратил. После того, как он выдал мне деморган за багоюз, я вызвал его в репорт, и объяснил, что т.к я нахожусь на картеле, я системно могу бить в зеленых зонах, на что администратор закрыл глаза, из-за личной неприязне ко мне.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
  5. Дата походження:04.08.2025

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! До вас приязні ніякої не має, я як адміністратор нейтрален до всіх рп гравців. Але ви заважали роботі адміністрації , я прилетів на репорт до рп гравця та став допомогати йому , все це є на відео . Саме ви підійшли до мене та стали біти кулаками, а це звісно заборонено робити в зеленій зоні. Я вам повинен був видати покарання згідно правил Ukraine GTA. 4.6. "Перешкода роботі адміністрації" - Заборонено перешкоджати або створювати перешкоди роботі адміністрації сервера. | Респавн / Кік / Деморган до 30 хвилин.

Очікуйте остаточну відповідь від ГА та ЗГА!

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор отримає штрафні санкції, оскільки він повинен був видати вам покарання за перешкоду роботі адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі