Розглянуто увязнення через те що лівий чел не знав ситуації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Дімонович

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2024
Дописи
20
Реакції
3
Бали
6
  • Нікнейм гравця: Антон Сато, адмін - Владислав Барабан
  • Особистий нікнейм: Валерій Сорочкин
  • Суть скарги: лівий Чувак просто підсів(хотів купити на скільки я памятаю)до продавця машини після того як він(продавець) поламав мою машину і він не 1 один раз в'їхав, а ціло спрямовано разів 5-7, я почав стріляти, антон - це той хто підсів до продавця, так от антон зремонтував машину продавцю і почав лізти до мене, чому я стріляю, це була чиста провокація стріляти з сторони продавця, ви чому думаєте продавець не дав скаргу, а тому що він знав що не вивезе, і за це я заслужив на 2 год бану?
  • Докази (скріншот/відео): є в скарзі антона відео, там де я кажу що він поламав мені машину спершу і ще на початку відео вони вїхали в бу ринку начеб то вони нікого не чипали(можливо договорились), питаючись що це було хоча пострілу не видно і зразу чомусь до мене, якось дивно питатись що це було і потім зразу підїхати до людини, яка лишень підгрузилась, і ще продаваць при вїзді на бу ринок запитав мене - чому я його машину уганюю хоча такого не було(переграв)
    https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D1%8E%D1%81-%D0%B4%D0%BC-%D0%B7%D0%B7.192307/
    прошу прийняти до уваги що антон не зважав на те що я казав що продавець зламав мені машину він лише повторював що я роблю або чого я стріляю, тим вивів мене з себе тому я почав вживати не нормативну лексику, так як він не хотів мене слухати і ще було б не погано якби антона не лишили без карним

5. Дата походження: 26.07

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
670
Бали
213
Вітаю, скаргу буде перерозглянуто покарання буде знято!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі