Розглянуто удалили аккаунт // для Сергея Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Тимур Марков 22839
  3. Суть скарги: здраствуйте , удалили аккаунт по причине "Ви представлялися керівником проекту і вимагали кошти." .

Моя позиция , писал вчера другу (уже возможно не другу) по приколу на вайбер сообщение с вполне адекватным дружеским приколом "киньте 300 грн и вопрос решен) .

Игрок Ярослав Хлопотов человек который контактировал со мной долгое время (так что можем считать его) .

ПОДМЕЧУ! Я не упоминал про проект ни чего , было написано название нубо рп "Укроп гта" , вопрос где было упомянуто Мной про проект ? Ну да Гриша Густилин это соглашусь не очень , но я извиняюсь .

Далее игрок Ярослав Хлопотов решил меня чудом слить , но нарушил "Статья 163 Уголовного кодекса Украины" тоесть нарушил тайну переписки , и подчеркивать это не буду
    Также он нарушил правило проекта 6.36. "Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день" и "7,5 Заборонено поширювати (зливати, пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною і не підлягає розповсюдженню третім особам. |"

Так что это не только я в этом случае нарушил .
    Сергей/Максим и другие делайте выводы .

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Згідно з правилом 7.15, заборонено видавати себе за адміністратора чи іншого гравця з метою взаємодії від їхнього імені.

Фраза, зазначена у вашому повідомленні («киньте 300 грн и вопрос решен»), може сприйматися як така, що порушує це правило, особливо якщо у співрозмовника-гравця Ярослава Хлопотова, могло скластися враження, що ви дієте від імені адміністрації UKRAINE GTA, за що ви і були покарані, на розсуд Головної Адміністрації.

Незважаючи на те, що ви вказали назву «Укроп ГТА», ситуація підпадає під репутаційний вплив на UKRAINE GTA, через використання подібних фраз.Адміністрація має право реагувати на власний розсуд.

Ваше зауваження щодо можливого порушення конфіденційності (згідно з 6.36 та 7.5) ми також врахували. Проте зазначимо, що адміністрація розглядає такі випадки.
Також звертаю увагу, що у будь-якому випадку, навіть за конфлікту чи образ між гравцями, будь-яке порушення правил, які загрожують репутації UKRAINE GTA, видачі себе за адміністрацію/керівника/власника, матиме пріоритет у розгляді.

Я розумію вашу позицію та враховую ваше вибачення. Однак відновлення вашого акаунту неможливе, через грубе порушення, яке б можливо нанесло шкоду гравцю та репутації UKRAINE GTA в цілому.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі