Розглянуто ультиматум від га для Владислава Савочкіна!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
135
Реакції
23
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Громов
  2. Особистий нікнейм: Стасік Міллер
  3. Суть скарги: стояв я продавав товар на ринку підбігли нпу мій покупець втік потом я з горіча написав під*ри мені покупця відігнали і він мене затримав потім я зрозумів шо це наш шановний Іван Громов по айді 9 потом він мені поставив ультиматум або кпз або мут це можна так робити? і я вибрав мут бо був на ринку продавав товар бо я не думаю шо так можна шей га я ще розумію якись просто адміністратор но га не думаю що може так роби тому попрошу прийняти міри по поводу мута справедливо
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)тиць

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор був РП персонажем, на що має повне право, після того, як працівники поліції, проводили рейд на Центральному ринку, ви почали їх ображати у рп чат, за що були затриманні, після того ви почали нецензурно виражатися вже в "ООС чат", після чого як ви зрозуміли, що перед вами стоїть адміністратор вам було запропонований вибір, або граємо рп ситуацію, або робимо відкат та отримаєте покарання за нецензурну лайку, що саме обрали ви.

Покарання видано згідно правил сервера.

Очікуйте відповіді від керівництва, всі необхідні докази вашого порушення надав також їм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі