Розглянуто хай хоть вру сніме недовіру

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Монтеро

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
62
Реакції
57
Бали
23
1.Нікнейм адміністратора:Джеймс Громов,Андре Колісник,Дмитро Морріс,Тимофій Авенчук,Богдан Батурінець,Тимофій Патрон,Джеймс Джордан.
2.Особистий нікнейм:Егор Кротов
3.Суть скарги:Даний Лідери не хочуть мене приймати за причиною недовіра до усіх фракцій що мені дальше робити попросіть щоп ВРУ хоть сняло недовіру

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нема
5.Дата походження:07.11.2025

Іван Храпак

Капітан НПУ Легенда | Східної України 03
Реєстрування
21 Бер 2025
Дописи
116
Реакції
83
Бали
33
1.Нікнейм адміністратора:Джеймс Громов,Андре Колісник,Дмитро Морріс,Тимофій Авенчук,Богдан Батурінець,Тимофій Патрон,Джеймс Джордан.
2.Особистий нікнейм:Егор Кротов
3.Суть скарги:Даний Лідери не хочуть мене приймати за причиною недовіра до усіх фракцій що мені дальше робити попросіть щоп ВРУ хоть сняло недовіру

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):нема
5.Дата походження:07.11.2025
Так тобі вже відповідали що немає довіри

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
952
Реакції
780
Бали
153
1762545729038.png

Вітаю, так як в данній скарзі зазначено мене, хочу доповнити, що згідно правил Лідерів, лідер має право сам вирішувати кого приймати, а кого не приймати у фракцію.

Тому відмова у прийнятті до складу фракції не є порушенням, а є правом лідера, яке закріплене у правилах сервера.

Щодо Верховної Ради України — дана фракція вимагає високої відповідальності, дисципліни та довіри, оскільки її представники безпосередньо впливають на державні процеси. (я не кажу що ВРУ є якась особлива ніж інші фракції, але ВРУ має велику владу, які багато людей люблять зловживати)

На даний момент підстав для втручання або зняття недовіри з боку ВРУ немає, оскільки відсутні докази неправомірних дій з боку лідерів та порушення правил.

P.S
Коли ви хотіли вступити до фракції ВРУ, вам була надана відповідь, що вас не приймуть, але ви всеодно прийшли наново, але з іншим нікнеймом, вам знову була надана відмова, після чого вам це не сподобалось та висказували це у Войс чат, та не дуже адекватно. Поки ви не відновити довіру у інших фракціях, довіра у ВРУ поки я Президент надана не буде.

Гарного вечора, очікуємо відповідь ГС держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі