Розглянуто халатне ставлення до гравців Давид Мирний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Січ 2026
Дописи
20
Реакції
17
Бали
58
1. Ваш нікнейм:Вася Буряк
2. Нікнейм адміністратора:Давид Мирний
3. Суть скарги:я продавав людині автобус а саме богдан за 7.5кк коли вже я йому продав автобуса і ми виїжали з БУ ринка мене тепнуло і я оказався під картою я писав репорт адміни тп і Давид Мирний пише опишіть проблему детально я через 3 хв пишу знову репорт допоможіть і він знову пише описати проблему детальніше і з 3 раза мене вже Давид Мирний тепнув на вокзал тп пізніше я побачив людину яка мені має повернуоти 2.5кк Антон Антипов я йому пишу поврени гроші він сказавв шо не поверне і шо не знає мене тобто із-за Давида Мирного та його халатного ставлення мене заскамили прошу ГА ЗГА видати йому догану та розглянути мою скаргу максимально серйозно шоб більше таких ситуацій не було
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик тайм коди 0.36секунда рп договір 60 секунда продав автобуса 1.33 секунда виїхав з БУ ринка і я опинився під картою 1.45 пишу 1 репорт 1.49 відповідь Адміністрації

5. Дата порушення:20.08.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,289
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
На жаль у вашій ситуації ви не праві. Вже давно пройшла реформа подачі репортів і тепер гравець повинен чітко висловити його проблему у репорті. Репорт "Допоможіть" не має у собі ніякої інформації що у вас трапилось. Якщо наприклад у вас проходили РП дії і під час них адміністратор телепортувався до вас, то виходить він втрутився у РП ситуацію та такиї ситуацій може бути багато, тому гравця повинні висловлювати свою проблему у репорт чітко.

Гроші які вам повинні були повернути через Рп договір були виплачені зараз вам на карту.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі