Розглянуто халатність адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Езбаліато Лайтовий
2. Нікнейм адміністратора:Альбіна Марлова
3. Суть скарги:
Оскарження бану

Шановна адміністрація,

Я,разом із моїми друзями Хатагі Лютейший та Лакоста Хард, отримали бан строком на 4 дні від адміністратора Альбіна Марлова за причиною: образа гравців та нешановне ставлення до гравців.

Хочу оскаржити дане покарання та надати своє пояснення ситуації.

Під час ігрового процесу між нами та гравцем Раян Беннет виник словесний конфлікт. Після цього адміністратор видав мут на 100 хвилин мені та моїм друзям. При цьому інша сторона конфлікту жодного покарання не отримала, хоча брала в ньому безпосередню участь.

Звертаю увагу на те, що адміністратор був залучений до ситуації не через ігрову команду /report, а через особисті повідомлення, або ж адміністратор уже перебував у голосовому каналі на той момент. Через це є сумніви, що ситуація розглядалася з дотриманням стандартної та об’єктивної процедури.

Також зазначаю, що адміністратор не бачив повної картини конфлікту з самого початку, а рішення щодо покарання було прийнято без детального аналізу дій кожного гравця окремо. У результаті всі троє з нас отримали однакове покарання — 4 дні бану, попри те, що наші дії відрізнялися, і особисто я не висловлював образ, які б тягнули на таке суворе покарання.

Мені відомо, що в подібних ситуаціях адміністратор зобов’язаний діяти неупереджено, керуючись виключно доказами та правилами сервера. Саме тому я вважаю, що в даному випадку було допущено порушення процедури розгляду інциденту, а також необґрунтоване посилення покарання після вже виданого муту.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):знизу
5. Дата порушення:05.01.2026
photo_2026-01-05_03-22-29.jpg

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,592
Реакції
2,372
Бали
253
Вітаю, термін вашого покарання зменшено до 2х днів, не порушуйте більше. Також якщо маєте докази порушення інших гравців подайте скаргу в відповідний розділ.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі