Відмовлено халатність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
618
Реакції
818
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Євген Блейз
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський та Владислав Юрчук
3. Суть скарги: Свят і Коді, ви мене прекрасно знаєте і я вас. Я не вірю що при онлайні 600 людей є настільки велика кількість репортів що немає адміністратора щоб перевірити намети. В обов*язки Ігрових Помічників входить завдання перевіряти ЦР, так як більше вони робити крім репортів не можуть. Кожного разу, скільки репортів хто б не писав, намети перевірити не можуть. Не через те що часу немає, а через що немає бажання. Палатки всі зайняті, люди від 30-200хв афк, а люди які щось бажають продати мають ждати? Не харашо так. Адміністратор відповідаючи на репорт, має надати повноціну відповідь та допомогу, чого зроблено не було. Адміністратор надав відповідь не обгрунтовану і тупо втік, афігєно. Прохання видати дисціплінарне стягнення обом за халатність та недбалість до своїх обов*язків.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тикай відео розмови
5. Дата порушення: 18.03.2026

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю. Під час великих напливів репортів , інколи виникають ситуації, коли кількість адміністрації в мережі є недостатньою. Адміністраторам завжди наголошується, що допомога гравцям є на першому плані . У подібних випадках адміністрація в першу чергу надає допомогу тим гравцям, які найбільше її потребують, а вже після цього тим, хто очікує на перевірку ЦР. Це пов’язано з великим напливом репортів, особливо при онлайні понад 600 гравців, коли кількість звернень значно зростає, і при таких випадках чистка ЦР не може здійснитись одразу і вам це добре відомо.

Відмовлено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі