Розглянуто хотів помститися но не вийшло хз чого | R-4182

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Аккерман

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
783
Реакції
272
Бали
279
Адреса
Kropyvnytskiy
1. Данило Аккерман
2. я хз там багато їх
3. львівфамкью
4. короче на блокпості затримали особь яка думала шо блокпост це шутка. в процесі підбіг некій Олексій Богуш, без будь яких рп відігровок вкрав його (фрапс №1), ну його ліквідували бо ми красавчікі. потом Владислава Лотоцького якого затримали начали везти в відділок. (далі вказані таймкоди причетні до фрапсу №2). На таймкоді (0:35) я случайно врізаюся в машину цього ж Олексія Богуша, він рішив шо лютий каптьор і всадив у мене пару обойм, ну і упав. но не суть. з таймкоду 02:00 до 03:18 нічого цікавого не відбулося, там ми просто тянули 10 км/ч до АЗС бо ремки у мене не було, можете навіть не дивитися.

потом він же приїзжає на АЗС біля ЦР грубо кажучи (таймкод 3:19). Приїзжає, робе пару кругів, потом НАГОЛОШУЮ, якимось чудом робе простріли сквозь машину (прохання адміністрації перевірити цей момент). Потом я бачу шо машини вже 2, і розумію що пора дєлать ногі бо проти 2 я не вивезу.

таймкод 5:00 я уїзжаю, парні їдуть за мною, дбшать (5:21) мене явно не просто так. ДАЛІ ЩЕ РАЗ ПРОШУ ЗВЕРНУТИ УВАГУ!! на таймкоді 5:27 мені кажуть що це ПГ, тайзер проти зброю. Тики по мені не було (це легко перевірити адже у мене стоять ефекти які показують коли дають тику), тому вважаю що ПГ там не було, ну а потім я спробував сісти в машину, подумав шо перед героїческою гібелью трохи постріляю, но ясне діло шо 1 в 2 мене ушатали тим паче коли я був без броніка.

Також ЩЕ ОДИН МОМЕНТ. Переглядаючи відеозапис я побачив що Владислав Лотоцький якого ми затримували вийшов в кайданках, потім я згадав що кайданки вдів мій напарник, але це теж вважається за вихід під час затримання (як мінімум по РП його повинні були звільнити з тих кайданків навіть через кусачки). До цього я долучу скріншот.
що ми маємо:
1. НРП викрадення свого ж;
2. РК
3. простріли сквозь машину (хз чи це порушення)
4. і плюс вихід в кайданках.

p.s. Олексій Богуш є лідером клану, зверніть на це увагу

5. фрапс №1 (де відбулося НРП викрадення),
фрапс №2 (саме мясо), скрін
6. Орієнтовно годину назад

Останнє редагування:

Адам Квенті

ГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,639
Реакції
564
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердікт:
Гравець Олексій Богуш [91314] отримає покарання у вигляді 80 хвилин Деморгану
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі