Розглянуто чччч

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шизуко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Лип 2024
Дописи
139
Реакції
138
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Гоша Станіславович
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Я Гоша звертаюся до Вас з щирим проханням розглянути цю апеляцію накладеного на мій акаунт блокування.
Повністю визнаю свою провину за використання неприпустимих висловлювань/образ на адресу інших гравців у внутрішньоігровому чаті. Я розумію, що мої дії були прямим порушенням Правил спільноти та створили негативну атмосферу в грі. Я не мав права так поводитися, і мені щиро соромно за свій вчинок.
Я хочу принести свої найглибші та щирі вибачення тим гравцям, чиї почуття я образив. Моя емоційна реакція була необдуманою та неприйнятною, і я обіцяю, що подібна ситуація більше ніколи не повториться. Я усвідомив серйозність своїх слів і готовий докласти всіх зусиль, щоб надалі бути конструктивним та позитивним членом ігрової спільноти
Я розумію, що блокування є справедливим покаранням. Однак, я дуже люблю Ваш проєкт і хотів би повернутися до ігрового процесу якомога швидше,тому що попереду дуже важлива битва за картель та я не хочу підводити свою команду.
З огляду на моє повне визнання провини, щире каяття та обіцянку суворо дотримуватися всіх правил надалі, я прошу скоротити термін мого блокування на 4-5 днів. Я сподіваюся на Ваше розуміння та можливість дострокового повернення до гри.
Дякую Вам за приділений час та розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:06.12.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Враховуючи термін відбутого покарання, на останній раз воно буде зняте. Проте зауважую, і прошу відповідально до цього поставитись, враховуючи історію покарань подальші подібні порушення матимуть ще більший термін блокування без права на оскарження.

Сподіваюсь, ви зробили висновки по ситуаціям.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі