Розглянуто шановні!!! будь ласка продевіть ще раз !!! хочу справедливості

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Василь Афер

Шановний гравець
Реєстрування
20 Вер 2024
Дописи
59
Реакції
41
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Янг Йокер,
  2. Особистий нікнейм: Василь Афер,
  3. Клан порушника: white-pride,
  4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARLBORO,
  5. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністраціє!,
Хочу повідомити про випадок шахрайства у великих розмірах з боку гравця Янг Йокер (ID: 67785). Суть ситуації: Ми домовились про обмін авто. Згідно з домовленістю: • Я продаю йому BMW M5 CS за 110 млн, • У відповідь він мав передати мені Bentley Continental та Mercedes-Benz CLS V12 AMG. Загальна вартість авто з його сторони — 510 млн. Після того, як ми домовились і прописали угоду, я продав йому BMW M5 CS за погодженою сумою. Далі ми поїхали до епіцентру Києва, але після цього гравець почав порушувати умови угоди. Він спочатку заявив, що CLS у друга, який нібито “скачує оновлення”, і що з інтернетом проблеми. Потім він почав наполягати, щоб я взяв лише Bentley, але я відмовився, бо домовленість була на дві автівки. Я кілька разів просив виконати умови договору, але гравець продовжував затягувати процес, вигадуючи відмовки. На мою думку, це шахрайство та навмисне введення в оману з боку гравця. Прошу адміністрацію: Розглянути цю ситуацію; И видати покарання Повернути авто або хай виповне свої умови Дякую за розгляд скарги та сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
я не можу зрозуміти як відмовлено все видно він купив дане автомобіль від мене що прописано !
мені він не продав авто !!!
куди ще закидувати це кому показувати ?
де є справеливість ?
для простих іграків правела є і бан а для інших ні ? як це розуміти з вашої сторони !!! я дотримав договір продажі
розглянте ще раз це треба рівняти іграків !
є докази що він купив від мене авто це може пітвердити

[ГА] Володя Мельник
він знає про всю ситуацію​

1. Докази (скриншот/відео):,
  2. Дата порушення: 25.06.2025

Вкладення

• mta-screen_2025-06-25_16-11-01.png
    mta-screen_2025-06-25_16-11-01.png
    1.5 Mб · Перегляди: 43
  • mta-screen_2025-06-25_16-15-13.png
    mta-screen_2025-06-25_16-15-13.png
    1.3 Mб · Перегляди: 43
  • mta-screen_2025-06-25_16-18-40.png
    mta-screen_2025-06-25_16-18-40.png
    1.4 Mб · Перегляди: 47
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі