Розглянуто шторм))), для Сергея Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій гта

Поважний гравець
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
461
Реакції
123
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: шторм кэрє
  2. Особистий нікнейм: Андрюха Минкович
  3. Суть скарги: прошу дать 2 доганы администратору. во 1 я был на мп со своего второго аккаунта ( це дозволено мати 2 аккаунта на сервері) після чого ми всі затимились та чомусь адмін брав участь у мп но то ще таке. після чого просто так по ньому пострілявши (зная що це нон рп персонаж) він почав говорити зі мной на руськай мові и почал обращатися на ти до мене. та сказав "шошошошошо ти сказал?" це сразу порушення 2 правил, після чого не гравши 3 дня нічью коли був час приїхав на вч, захожу через воду та цей ваш шторм кєрє відкидуе до деморгану по причині порушення правил нападу на вч а як мені на нього ще заходити якщо я 1? отже прошу розглянути перший відео фрапс та за що він посадив мене. Та випустити с деморгану. також він дав мені мут за то що я сказав шторм відлітаешь.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 15.09.2024 та 19.09.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю!

Щодо проникнення на територію ВЧ,як зазначено в правилах, територія військової частини (ВЧ) є *червоною зоною*, доступ до якої суворо обмежений. Вхід на територію ВЧ повинен здійснюватися у складі трьох осіб. Ви самі зазначаєте, що зайшли на територію один, що вже є порушенням правил. Тому дії адміністратора щодо Вашого покарання були правомірними, враховуючи порушення встановлених правил проникнення на територію ВЧ.

Щодо адміністратора на МП,адміністратори мають право брати участь у масових подіях (МП), якщо це не впливає на їх обов'язки. Щодо ситуації, коли Ви стріляли по адміністратору під час МП: незалежно від того, в якому режимі знаходиться персонаж адміністратора (RP чи Non-RP), подібні дії можуть бути класифіковані як порушення RP. Адміністратор має право на відповідні дії, зокрема, видання покарань за порушення.

Щодо спілкування на іншій мові та стилю розмови,ми проведемо дисциплінарну бесіду щодо спілкування з гравцями,щоб у майбутньому таких ситуацій не ставалось!

Мут за образу адміністратора (“шторм відлітаєш”) було видано у відповідності до правил серверу.

Дії адміністратора були загалом правомірними з точки зору правил UKRAINE GTA, а Ваше покарання за проникнення на ВЧ є виправданим.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі