Відмовлено ще раз вибаччення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Вер 2023
Дописи
114
Реакції
9
Бали
21
1.мій нікнейм: Микита Амбрелла
2.Нікнейм админа:-
3.Суть скарги прошу дуже сильне вибачеення я сам не зрозумію що це дуже прошу вибачення за це та ще в мене е 2 акаунт можете всі їх видалити крім "Микита Амбрелла#6507" дуже прошу вибачення готов встати на колені або будьласка знимить мені срок я довжен другу повернути грощі 4кк дуже прошу вибачення таке більше не буде просто меня надали відповідь у минолої скарги https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/вибачення.126882/ це була відмова того в мене типо було 2 акаунта бо в грі або на форумі в мене на компютері 1 акаунт та на телефоні родителей щоб я міг дивитися вони не на 1 устроїсви и не заходив я туди. а якщо в грі то я знаю можно мати 2 акаунта тікі в мене був Микита Амбрелла Та Сейджуро Амбрелла а другий а Никита був сразу заблокований я подав до 5 минут як мені прійшов бав на 1 мес скаргу а саме там було хочу видалити Акаунт Никита Амбрелла там був бан на 6000 днів а потім проходить минут 10 я получаю бан на іншому акаунті "Микита Амбрелла" бан на 1 мес я потім на все стер та ще поповоду акаунтів на форумі в мене було підписанно акаунт так имеено з якого я зараз це Микита Іванович я приїшов з другого серверу це на 03 и ще було Лікі Припиздунова це теж на 03 но це був нік подруги ізначально дуже прошу вибачення як меня треба відатти 5кк другу "Микола Сущенко" знимить хотяби срок дуже прошу половину будьласка такого більше не буде Та ще хочу вам сказати через вибачення або зменшить меня срок до 9 февраля щоб хотяби на мій день народження мій акаунт разблакували якщо не вирити дайте дс/тг я вам можу доказати дуже прошу вибачення
4.Докази
1706280040186.png

5.Дата порушення: 26.01.2024

Останнє редагування:
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
213
Вітаю!

Оскарженню не підлягає.
Термін блокування на основному акаунті 31 день.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі