Відмовлено який багаюз я стояв афк Богдан Склярен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маршл

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
15
Реакції
2
Бали
3
Маршл Томсан
2,Богдан Склярен
3,я нерозумію який багаюз спокійно носив цементпотім відійшов від пк зверну гру прихожу багаюз єдине шо було це коли я клав цемент в мене не показувалася повністю анімка як я кладу іза малого фпс тому ніякого багаюза я не робив був баг коли ставав на мітку зробив міні гру і мітка потім не появилася тому перевлаштовувався (якщо ви десь придумали багаюз то напишіть як я його робив і де саме він був ) ТОДІ ЧОГО СТРІМЕР ЖЕНЯ З 04 СЕРВЕРА РОБИВ БАНІ ХОП НА СТРІМІ І ЙОМУ ЗА ЦЕ НІЧОГО Я ДО ЦЬОГО БУВ НА СТРІМІ ПОБАЧИВ ЯК ВІН РОБЕ І ПОЧЯВ ТАКОЖ РОБИТИ (А І ЩЕЗРОБІТЬ СИСТЕМУ ЯКА НЕ БУДЕ ДОЗВОЛЯТИ СТРИБАТИ З МІШКОМ БО ЦЕ НЕ ДІЛО) ЙОМУ ЗА ЦЕ НІЧОГО НЕ ЗРОБИЛИ НИЖЧЕ ПРИКРІПЛЮ ДОКАЗИ З ЙОГОСТРІМА
4,тет докази з стріма
я прошу щоб мені зняли покарання обгрунтовую 1.незнайшов в загальних правилих НІЧОГО 2,побачив у стрімера що він так робе тому теж так зробив бо стрімер нормальний має велику аудиторію тому прошу зняти покарання на 1 раз

4,тет докази з стріма

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
213
Вітаю!

Під час того як Ви носите цемент у реальному житті Ви не можете стрибати. Оскільки, Ви скористались недопрацюванням ігрового моду Вам було видане покарання за багоюз. Зараз же Ви вводите в оману мене, так як, Ви стверджуєте, що перебували в афк. Але на доказах у адміністратора чітко зафіксовано, що це не так. У самій скарзі Ви кажете потім, що не стояли в афк.
Тому прохання не вводити в оману адміністрацію, оскільки, за це можна отримати покарання.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі