Відмовлено я не бачив, пишіть скаргу на форум

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
414
Реакції
791
Бали
111
  1. Нікнейм гравця: 11699, 9061, 3748, 8445,
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Флібюстер
  3. Суть скарги: їхав на автомобілі по території вч, по машині було відкрито вогонь ( НПУ не знало хто знаходиться в авто, тим паче даного авто при нападі на вч не було) нападу на вч не планувалось (перебувати на терирорії жодні правила не забороняють, зброї в руках не було, але НПУ продовжувало вести вогонь по громадянину України (навіть те що у військовій формі, знову ж тому що це нижча ланка КЛАНИ, яким нічого не дозволено). Під час затримання не було зачитано мої права. Доставка до НПУ К відбувалась без відігровки навіть елементарного РП, під час відпрацювання процесуальниз дій від полковника отримано відмову в адвокаті, не було запрошено по РП пої документи. Після накинув статті з фантації а саме 1.18 (непідкорення) - мені не поступало ніякої вказівки від НПУ, 3.1 - втеча ( як може бути втеча якщо не було вказівки зупинитись???я не знаю хто по мені стриляв) Прошу вас розглянути компетентність даного "поліцейського" який розглядав справу.
    П.С. Приходимо з того що і починали граємо в одні ворота - безкарність Держ структур, немає кому захищати права звичайних громадян. Відсутня можливість відстаювати свої права...
    і так як я уже говорив коронна фраза "Пишіть скаргу на форум"
    як казав мій кум бумага витерпить все
    Тайм коди
    00.00 потрапив на вч
    00.31 відкрито вогонь по громадянину України без причини на то (можливо в машині був співропітник ЗСУ,СБУ,НПУ...)
    00.58 повторне ураження по авто
    01.03 стрільба по людині у військовій формі (у нас же не видно що людина в клані і одяг такий не купиш аби де)
    02.38 - затримання (не зачитано причину та права)
    04.07 - коронна фраза пишіть скаргу на форум
    12.55 розпочили виносити рішення про правопорушення
    13.49 відмова в адвокаті
    14.18 ропочали порушувати суборнинацію
    15.10 типу запитує паспорт
    15.58 допомога товариша у відігровці запиту паспорта
    16.10 я можу і не запитувати паспорт ( я ж ЦАРЬ)
    17.17 порушення суборнинації, у нах збулась мрія посадити Флібюстера
    18.25 радіє що накидав статті які мають до мене суті
    фух висказався, все рівно ДЕРЖ завжди праві будуть....потерпіть ще трохи мене...
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 11.07.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо).
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі