Відмовлено іван громов - обман адміністрації, перетягування РП процесу на власну користь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: іван громов
  2. Особистий нікнейм: Алекс Гарріс
  3. Суть скарги: і. громов робить все на свою користь бо знає що не буде покараний.
    скарга по якій мене покарали за перетягування РП процесу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№679-алекс-гарріс-Порушення-правил-сервера.177496/
    -------
    відео доказ повний, що відбувалось на справді з тайм кодом ( скарга на розгляді ) -
    час 13:25-22:27
    -------
    як мінімум він мав мене попередити те що і зробив пізніше і після того я припинив правопорушення зі своєї сторони. Але він цього не показав і таким чином вирізав лише те, що вигідно було йому. Так можна трактувати дану ситуацію як - перетягування РП на свою користь, також обман адміністрації.
    -------
    Закликаю всіх!!!
    Перестаньте їх боятись та показуйте най дрібніші (в тому числі і ПДР) і показуйте всі їх порушення. Бо вони вас карають, а самі порушують і не бояться бо чують себе богами - а вони звичайні узурпатори влади та злочинці + злочинне угрупування. Якщо не наведемо порядок ми то так беззаконня буде процвітати з їх сторони і будуть і надалі фальсифікувати на вас справи. Думайте.
    Я за 2 роки надивився багато но це вже переходить всі межі. Даний проект знищують отакі не законні дії з державних структур та прикриванням від адміністраторів, -поки не було місця, щоб зайти у гру (700+) то тепер ніхто не хоче заходити (700-). Думайте.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання на відео докази та посилання на скаргу перетягування РП процесу яку одобрили
  5. Дата походження: 12,06,2024

Владислав Ямадзі

Минулий ГС Держ | Західна Україна
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
553
Реакції
214
Бали
88
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Неадекватний зміст скарги (музика, текст, неадекватна назва доказів, тощо)
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі