Зачинено іван сава 132281

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
1 132281
2.
Назар Базар
3. за 10 хвилин до самого затримання було скоєно мною право порушення коли після перегляду відео фіксації я скоїв погоню нажаль мене не догнали на моєму авто не було номерних знаків та пастпорт або інші належні документи де могла світитися моя особа я не надав через 10 хвилин вони зупинили мене та не переглянувши мої документи затримали з ствердженням що конкретно я порушив дані пункти 9.8 10.9 під час зачитання міранди не було уточнено інформацію на рахунок перекладача сам процес затримання мене я не говорив та почав відігрувати іноземця з англії коли я почав казати надайте мені адвоката та перекладача особа на відео фіксації проігнорувала та сказала ( це перетяг рп в свою сторону ) і почав рахувати до 10 з уточненням якщо ви не надасьте відповідь я буду змушений проігнорувати ваші слова та продовжити процесуальні дії після почав встановлювати мою особу на що відповідь я перечив та казав що паспорт надам тільки при присутності адвоката він уточнив 3 хвилини на відповіть коли згідно правилах держ.орг дається 2 на відповіть та 3 на прибуття коли пройшло 2 хвилини він сказав що пройшло 3 хвилини та він буде змушений продовжити процесуальні дії це ви можете замітити на відео фіксацію також на мою думку він не викликав адвоката прошу перевірити дану інформацію
4. докази
нажаль у мене на відео фіксації мене не чути де я казав що надам паспорт при присутності адвоката але ви можете запросити відео фіксацію у 132281 Іван Сава з 15:05 до 15:13
5.
20.02.2025

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
f-Yg51po-1.gif

I3C5wl7.gif

Вітаю, Шановний гравець!
Ознайомившися з вашою скаргою та доказами в ній , можу винести вердикт. відео доказ почав вже після затримання
немає повної ситуації, також на відео доказі вас не чути відповідно що ви говорили не чути спираючись на вище пересказаних словах Порушень зі сторони працівника поліції не помітив

Відмовлено, зачинено!.

I3C5wl7.gif

f-Yg51po-1.gif

Відміного настрою та гарної гри на UKRAINE GTA❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі