Відмовлено ігнор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Девід Блеквуд♡

Вільний | 04
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
136
Реакції
58
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм:Сентік Тенсіс
  3. Суть скарги:Вітаю знову скарга на Владислав Снайпс пишу я репорт щоб спитати чому мене тепнули на респ і якщо б пане Владислав Снайпс відповів на репорт думаю розійшлись мирно і без скарг але нажаль пане Владислав Снайпс вирішив ігнорувати мене і тому я пишу скаргу хочу спитати чому пане Владислав Снайпс не відповідав мені на репорт розумію що після цього мене напевно будуть видивлюватись і відкидувати за дрібниці але я вже не можу це вже не перший раз що пане Владислав відкидує мене на респавн без попереджень але саме сьогодні мене вибисело тому що сьогодні я не згодний що мене відкинули якщо перший раз ще ладно але в мене залогало тоді і я не чув попереджень то на цей раз попереджень не було надіюсь пане адміністратор перевірить докази і все буде ок
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:21.04.2025

Девід Блеквуд♡

Вільний | 04
Реєстрування
3 Тра 2024
Дописи
136
Реакції
58
Бали
73
Хорчу додати що Владислав Снайпс відповів це а саме: Вас було телепортовано на респавн за те, що ви забігли на проход, присіли і почали штовхатися між іншими гравцями, чим заважали зльоту! хочу сказати що ви Владислав Снайпс самі собі зараз суперечаєте тому що ви сказали що якщо ви проходите то все ок можно стояти але тим людям що стояли прям на мітці трохи лівіше ви їм нічого не зробили *а в мене якоби нога торчала і я заважав*

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
Вітаю!

Під час зльоту та після нього на мою адресу надходила велика кількість репортів. Я не можу одночасно відповідати на всі звернення, бо виконую декілька задач паралельно. Після зльоту я також був зайнятий, тому не мав змоги відповісти кожному.

Щодо ситуації з респавном-
відповідь на це вже була надана в іншій скарзі.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА.

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Адміністратор надав відповідь, особисто бачив 4-5 репортів з викликом цього адміністратора після зльоту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі