Розглянуто ігор мохіто Дбшить та дмить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костя Pомашка

Новий гравець
Реєстрування
22 Кві 2026
Дописи
7
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Костя Ромашка 3691
2. Нікнейм порушника: ігор мохіто 3279
3. Суть скарги: Возив спокійно вантажі під фільмєц на бусіку, поїхав в Харків на завантаження, після завантаження, їхавши на мітку вигрузки по мені почав стріляти ігор мохнатка. Його дії аморальні, спеціально сидіти на мосту і стріляти по заваннтаженим фурам без вагомої причини. До цього моменту я з ним ні разу ніяк не комунікував на сервері. Прошу до уваги адміністраторів, зрозуміти мої емоції на той момент часу. Я розумію що мої висловлювання жорстокі, але прошу трішечки зменшити мені покарання на основі просраного заказу через обіженної не зрозуміло на що персони чоловічої статі :giggle:
4. Доказ порушення (скриншот/відео): 07.06.2026
5. Дата порушення: тут

Джеймс Джордан

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
1,027
Реакції
427
Бали
223
Вітаю переглянувши скаргу виношу вердикт:

Гравець: Ігор Мохіто #3279 отримує покарання у вигляді: ( 90 хвилин деморгану ):

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Ви автор скарги: Костя Ромашка #3691 отримуєте покарання у вигляді: ( 70 хвилин муту ):

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі