Відмовлено 

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,671
Реакції
899
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький
  2. Особистий нікнейм:Роман Семеген ID11526
  3. Суть скарги:Вітаю, я є полковником НПУ, і сьогодні вечером орієнтовно в 22:00 год, в мене була неадекватна поведінка, дійсно признаю так було, за це я отримав дисциплінарне стягнення, поясню суть працівник НПУ вимагав в мене підвищення просто так, нащо я йому відмовив оскільки рапорт на підвищення немає, але я міг видати догану даному працівнику за вимагання підвищення, але я цього не зробив оскільки дійсно в нас дуже Мало О/С в НПУ, і якщо я в НПУ буду видавати часто догани, просто мало хто буде в НПУ, я видаю догану якщо людина дійсно дуже сильно, потім після цього індицендта мене працівник НПУ нечайно вбив, я заспавнився в МОЗ, потім він почав за мною їздити підрізати, мигалки включати, зупиняти, і так далі, ну мені це набридло і я заїхав на Б/У ринок (без форми), за те щоб він за мною не гнався, потім я пішов їсти, і хочу запустити ПК видати даному працівнику догану за неадекватну поведінку, і тут мені прилітає догана, я видаю догани якщо багато порушує працівник, оскільки за О/С склад НПУ, я написав вище. отож прошу вибачення за неадекватну поведінку, та помʼякшити якось вид покарання, можливо усне попередження. ( я просто недавно став на посаду, і порушив і я це признаю)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:23.06.2025

Вкладення

• IMG_2815.png
    IMG_2815.png
    942.7 Кб · Перегляди: 46

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Поспілкувавшись з слідкуючим, виношу вердикт:
Ваше покарання було видано вірно, у зв'язку з вашими діями.
Ви могли звільнити співробітника, побачивши його критичні порушення, проте ваші дії були зовсім не зрозумілі та обгрунтовані.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі