Відмовлено 

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,671
Реакції
899
Бали
253
  1. Нікнейм гравця:Владислав Плетінь [ID10150]
  2. Особистий нікнейм:Роман Семеген [ID11526]
  3. Суть скарги:Я зайшов до відділку НПУ, де знаходився працівник поліції. Після цього я оплатив штрафи та привітався. По приколу сказав фразу: «Я в розшуку». Працівник одразу почав мене затримувати без будь-яких підтверджень, що я дійсно перебуваю в розшуку.

Далі працівник показав службове посвідчення, і я відіграв, що забрав його та побіг. Але, якщо брати ситуацію з реального життя, поліцейський не може демонструвати посвідчення таким чином, щоб його можна було просто забрати з рук. Це вже порушення логіки РП з боку працівника.

Після цього він знову почав мене затримувати. У цей момент мені подзвонили в реальному житті, і я не міг говорити у грі та слухати. Я написав в офтоп-чат, що я без звуку, і продовжив писати у чат. Однак працівнику було байдуже — він продовжував говорити тільки в мікрофон, назвав мене нецензурним словом та повністю ігнорував текстовий чат.

Далі він посадив мене без адвоката, хоча я мав на це право. Після перегляду свого фрапсу я побачив, що він також вписав будь-які статті, без чітких підстав і без РП-пояснення.

Отже, маємо такі порушення з боку працівника НПУ:

• затримання без підтвердження розшуку;
    • неправильна демонстрація службового посвідчення (можливість його забрати з рук);
    • ігнорування офтоп-чату та повідомлення про відсутність звуку;
    • нецензурна лексика з боку працівника;
    • посадив без адвоката;
    • неправомірно вписав будь-які статті, без доказів і без РП-відпрацювання;
    • загальна відсутність РП та некоректна поведінка на службі.
    Прошу розглянути дану ситуацію, оскільки дії працівника порушують правила РП, процедуру затримання, порядок інформування та права гравця.

4. Докази (скріншот/відео): Тик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі