Розглянуто № 1 | Пан Президент \ ставлення до гравців та кланів \ На розгляд В. Савочкіну або О. Галицькому!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
93
Реакції
21
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Григорій Голосіївський
  2. Особистий нікнейм: Владюша Кнайт
  3. Суть скарги:
    Пан Президент надіслав в фонд 2.500.000гривень, після чого я в віп чат, пояснив йому свою думку, та розповів свою думку на рахунок роботи ВРУ, на що Віктор Чорний мені відповідав, цікавими словами тиць , після чого я захожу на форум у кабінет президента через інформацію від, працівників правоохоронних органів, та бачу, що пан Президент на мене образився та подав указ Президента, що клан в якому я модератор, являється террористичним угрупуванням, спробуйте зрозуміти абсурд данної ситуації, після того як ми створили клан, Пан Президент через 2 дні дає указ про то шо наш клан являється небезпечним террористичним угрупуванням для України.
    Після чого я знайшов Григорія в дс, та написав йому. Після мого запитання Гріша, почав мені пояснювати шо він постарається мене відкинути, також погрожував баном, як він сказав ГС неоф - РП суд - покарання , та показував мені приклад дій гравця та бан який він отримав!! Спробуйте просто зрозуміти, він хоче доказати свою правоту, давлючи мене в бан, через правду та пару слів які я писав в віп чат(він це поянював, тим шо я блатувався)..... Якшо навіть в мене багато покараннь, я з цим згоден, але то як він представляє себе в лс розмовах свідчить про його ((похххх)) тим самим хочу доказати свою правоту, що до данної ситуації!! Після чого він покликав мене в дс, де сидів ((Іван Кучин - Григорій Голосіївський - Віктор Чорний та вони запросили нас)) Там Іван мені прямо сказав, що клан буде видалено через террористичне угрупування, та то що мене відкинуть в бан (( буду сушити сухарі 16 років)) По цій справі на скільки я знаю, що готуються судоав двї, та так як мені сказали, мене забанять!!!! За все існування проекту я ніразу не бачив покарання, по такій причині!!!! Моя думка по цій ситуації, що слідкуючі ГС та (Пан Савочкін - Галицький) будуть шокованні данною ситуацією!!!)
    Після цїєї розмови я зрозумів, що всі ці дії були створенні спеціально, та несуть в собі негатив до моєї правди яку я хотів висловити в віп чат!!! Після висловлення Президент образився та одразу пішов на форум, щоб видати указ про террористичні дії які були створенні кланом за 2 дні з моменту сворення, але якшо навіть подумати про це, то доказів по цій темі взагалі нема!!! Подивитись тільки форум можна зрозуміти, що скарги на данний клан взагалі нема!!! Та докази Григорія це свідчення лідера СБУ, про скоєння таких дій (((Хоча всі ми розуміємо, що це видуманні дії, які були створенні, щоб не дати мені далі грати!!! По їх словах мене по суду розглянуть, як порушника, та відправлять в в'язницю на 16 років, я розглядю це як 31 день бану!!! Прошу віднестися до цієї ситуації з зрозумінням, та окрім моїх доказів також запитати докази у Пана Григорія!!!! Надаю докази пп в дс від Григорія, а також всі докази про створення клану ітд
  4. Докази (скріншот/відео): тиць ///// тиць
  5. Дата порушення: 29.03.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Відповідь буде надано протягом 24 годин.

[На розгляді]

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Так як докази обмежені та не видно початку ситуації. Можу судити по її продовженню.
Так як були неадекватні висловлювання, Віктор Чорний та Григорій Голосіївський отримують по попередженню.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі