Розглянуто № 103 | СБУ К /// Павло Малюк Грубе порушення затримання та інше

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
1.Нікнейм гравця:Павло Малюк
2.Особистий нікнейм: Назик Хелл
3.Суть скарги:Вітаю шановні ЗГС ТА ГС Держ причинна скарги така : данна людина взяла в кайданки по причинні "орієнтуванння" попрошу зазначити я перебував на Центральному ринку в масці по правила орієнтуванння вони повині попросити зняти маску тощо . Данна людина просто підішла натягнула кайданки та повела зазначу відігровка була . після того він не прочитав мірнаду ЯКУ ОБОВ'ЯЗКОВО зачитувати затриманому до того як привіз до кпз. далі він мене аутифікував без притензій та зачитав міранду яку він повинене був раніше зачитати а не прописати в чат .
Дуже дякую за перегляд скарги попрошу переглянути все з початку та до кінця бо міг пропустити моменти деякі . Таймкоди прикрипив нища
4.Докази (скріншот/відео):
тайм коди: затримання 0:46-2:28
7:15-7:47- миранда
поїзда без міранди 2:48-3:30
5.Дата порушення:13.0.6.2024.

Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
ще попрошу зазначити 4:30 ≈ він повинен зпитати чи хочу я посвітчення побачити він цього не сказав

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,126
Реакції
775
Бали
253
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець Назик Хелл#6817617 отримує покарання у вигляді CapsLock - /pmute 15-30+MG - /pmute 15-30
Гравець Андрій Дорофенко#6766616 отримує покарання у вигляді Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Стосовно вашої ситуації зі співробітником СБУ Павлик Малюк#6942 буде проведено сувору бесіду!
Примітка: - З метою збережння конфеденційності інформації під час військового стану, дозволено не представлятися працівникам СБУ. З Наказом про ведення військового стану ви можете ознайомитись
тут
[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі