Денис Неліксов
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Лют 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 235
- Бали
- 88
- Нікнейм лідера/заступника:Віталій Балашов
- Особистий нікнейм:Денис Вентерович
- Суть скарги:Розпочнемо з самого початку я пішов з працівником ЗСУ поспілкуватися після чого запросив посвідчення (Тайм-код 0:27) Також перегляньте хто біля нас стояв.Добре продовжуємо дальше, він посвідчення мені надав прямо в руки це вже йде порушення з його сторони так як з Згідно конституції це є офіційним документом також йде порушення "КК України Ч.1 Статті 8 пункту 3",А саме халатність до своєї посади. Також йде порушення субординації зі сторони працівника ЗСУ і порушення статуту а саме " Cтатут 5.6" (Тайм-код 1:00)Та продовжуєтесь в період довгого часу.Дальше приходить Полковник а саме Віталій Балашов та не вирішує жодного непорузоміння між бійцями, а мовчить та нічого не вирішує перегляньте до тайм-коду 6:00. Приблизно (тайм-код 6:10) адміністратор телепортується до мене і втручається в РП процес і безперечно це є порушення зі сторони адміністратора регламенту, цю ситуацію можна пропустити. тайм-код 7:20 йде нагле порушення субординації в мою сторону та порушення статуту а саме"Cтатут 5.6".Дальше підходить Полковник до мене та починає надавати накази які суперечуть конституції, а якщо зайди в конституцію та переглянути її можна побачити що є презумнція невинуватості тобто він надав наказ не доказавши що я забрав посвідчення, продовжуємо далі.Також (тайм-код 9:15) Полковник казав що під час моїх законних дій стояв біля мене це вже йде введення в оману працівників.Продовжуємо далі (тайм-код 9:42) починає підвищувати голос та перебивати це вже вважається порушення стабільного стану людини тобто Полковник являється не стресостійким. А якшо ознайомити з правилами лідерів та замів так чітко написано які якості повинні бути у лідера або при подачі заявки на посаду Заступника прописано обов'язкові якості лідера. (Тайм-Код 10-20) Отримання першої догани причина порушення субординації назвав Полковник після того як я попросив з ним відійти на поспілкуватися на мою думку це вже йде не компетентність з сторони заступника та не цінує особовий склад.(Тайм-Код 10:37) Знову починає обманювати та частково робити перетяг РП ситуації, а саме "Правил UG 5.21.1" (Тайм-Код 11:00) Сказав що це переходить границі так розумію що я попросив його відійти це перехід границь? Цікаво... (Тайм-Код 11:23-11:50) Почав говорити що я ніхто та цим самим порушив правило "Правила UG 5.10" .(Тайм-код 12:45) Звільнив мене не обгрунтувавши причину звільнення, а він зобов'язаний назвати її. Прошу видати покарання та повернути мене в організацію. Хочу зазначити що зі сторони заступника була проява блату так як співробітник який надав посвідчення він порушував субординацію він нічого не отримав
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Клік
- Дата походження:05.05.2025
Останнє редагування: