Розглянуто №-178

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: #6850444 #6847070 #667353
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: ДМ від #6850444 ( я ледь випадково зачепив його транспорт після чого по мені він відкрив вогонь а потім намагався доказати що він відкрив вогонь по причині "що це загроза його життю". так смішно я ще не сміявся. ПГ від #6847070 (не знаю чому на фрапсі не видно але було прекрасно видно як він використав тайзер але не влучив. перевірте по логаї або нехай він надасть відео з бодікамери, так як він проводив процесуальні дії, відповідно в нього повинно бути відео доказ). ПГ від #667353 (використання тайзера в бою). На відео прекрасно видно як я випадково зачепив патрульне авто 1:50, потім я акуратно вирулив і поїхав дальше і на 1:58 гравець #6850444 починає наносити урон по транспорту що вже є порушенням, оскільки, навіть якби я протаранив спеціально, то він мав би поїхати за мною, відкинути в громофон про зупинку авто і тд а після, якби я не зупинився, відкрити вогонь. дальше я вийшов з авто і хотів відкрити вогонь у відповідь, що це не було ПГ від мене і почали їхати СБУшники за мною, тому я відкрив вогонь по них 2:05. Попав по них 2 рази і почав відходити щоб нанести урон знову(там видно як я прицілився але чомусь при бігу забагався вистріл, тому я продовжив тримати дистанцію), тому що з снайперки стріляти на ближній відстані не зручно і 2 гравці а саме #6847070 #667353 почали бігти за мною з тайзером 02:15, що вже є порушенням правил ПГ. Хто в здоровому глузді, після того як по ньому відкрили вогонь, буде бігти за тобою з тайзером тим більше коли в порушника в руках зброя? це пряме порушення тим більше від старшого складу а саме Полковника #667353. Дана особа почала доказувати що я почав втікати і вона не порушила, то прошу перечитати попереднє речення, щоб я вже не дублював. також від #6847070 були образи, мг, перевищення службових обовязків і тд але кидати сюда не буд, так як від мене також є порушення за мг і масові образи. якщо буде скарга по тій причині на мене, то також відправлю скаргу але це вже потім. наразі прошу покарати даних осіб за порушення правил серверу і ще прошу покарати лідера за порушення від старшого складу(п.с нічого особистого, нехай дана особа подумає як це може вплинути на людину яка довірила їй таку високу посаду)
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 25.07.2024

Віталій Скоропад

Західна Україна
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
473
Реакції
145
Бали
48
Вітаю, розглянувши частину скарги у компетенції по СБУ К:
дане порушення не являється ПГ, так як Ви навіть не стріляли в них. Також, не повний відеозапис.

По СБУ К - відмовлено.

Очікуйте відповіді від слідкуючого по НПУ К.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Бодя Клюс отримує покарання у вигляді: DM Car /jail 5 - 30

| Розглянуто |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі