Розглянуто № 1851 | дм/зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1. нікнейм гравця: Вова Монако та його друг на фрапсі видно
2. особистий нікнейм: Макс Вайб
3. суть скарги: стояв я на бу і до мене говорить Вова Монако шляпа пішли не в зз я кажу го я підїхав на мерсові кажу сідай каже я не сяду в твою машину я кажу ок чекаю на верху я виїхав чекав як бачу виїжає тойота камрі з рулетки а там сдить вова та його кент, (шо сам не міг?) ) і починають мене дбешити і після чого вони вийшли і затулили мене прошу видати гравцям покарання! З повагою Макс Вайб, ще декілька сльів для того доброго гравця Вови, навчися виходити і стояти за себе сам а не кликати інших ясно тобі бо другий раз приїду я не сам і тоді побачим хто впаде папа))))) !
4. фото/скріншот:
5. дата подачі скарги: 14.08.25

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Вова Монако [6889632] отримує покарання у вигляді:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
/jail 95

Гравець Андрій Хуракан [6842380] отримує покарання у вигляді:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
/jail 45

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі