Руслан Містер
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 17 Жов 2023
- Дописи
- 125
- Реакції
- 281
- Бали
- 68
- Нікнейм гравця: 6881865
- Особистий нікнейм:Руслан Містер
- Суть скарги: Під час гри на сервері я перебував на Центральному ринку, де гравець з нікнеймом [6881865] дозволяв собі образливі та принизливі висловлювання в голосовому чаті. Його поведінка включала нецензурну лексику, агресивні висловлювання, а також особисті образи, що порушують правила сервера та принижують мою людську гідність.
Також хочу зазначити, що дана особа систематично провокує конфлікти та ображає мене. Ймовірно, гравець має особисту неприязнь до мене. У скарзі №1887 цей гравець вже отримував покарання за аналогічні дії. Проте, як видно з його поведінки, він не зробив відповідних висновків та не має наміру змінювати свою поведінку. Раніше він також писав скаргу на адміністрацію та публічно вибачався, що, на мою думку, було зроблено виключно з метою уникнення або пом’якшення покарання.
Його дії створюють токсичну атмосферу, негативно впливають на ігровий процес та порушують мої права як гравця. - Прошу звернути увагу на систематичне порушення правил серверу з боку гравця [6881865] та вжити відповідних заходів згідно з правилами проєкту. Дякую за увагу та сподіваюся на справедливу реакцію адміністрації.
6.Дата порушення: 28.08.2025