Розглянуто № 268 | Скарга на Працівника НПУ м.К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Коля Кент 6811047
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги: Звертаюся до вас із скаргою на дії працівника вашої організації, а саме Коля Кент, які, на мій погляд, є порушенням встановлених правил РП (ролеплею) та демонструють непрофесіоналізм з боку даного співробітника.
    Насамперед хочу зазначити, що в ситуації, яка мала місце, були зафіксовані численні порушення РП з боку зазначеного працівника. Зокрема, мали місце такі порушення, як перетягування ролеплейних подій у свою користь (так званий "Перетяг РП"), а також проведення арешту без належного відігравання дій, пов'язаних із використанням електрошокера (тайзера). Варто відзначити, що під час інциденту, коли співробітник використав тайзер на своєму колезі, він не перезарядив його і, не враховуючи правила РП, через короткий проміжок часу застосував його до мене, після чого мною було належним чином відіграно втрату свідомості. Однак, Колі Кентом ці дії було проігноровано, і він продовжив без жодної паузи волокти мене з одного кабінету в інший. Крім того, протягом цього інциденту він неодноразово звертався до свого генерала з питаннями щодо того, що йому робити, що свідчить про невпевненість і недостатню компетентність у подібних ситуаціях.

Дії Коля Кент викликають занепокоєння через його відсутність професійного підходу до відігравання РП та порушення основних принципів, які повинні дотримуватись працівниками державних органів у подібних ролеплей-ситуаціях. Така поведінка не тільки порушує загальноприйняті правила, але й дискредитує роботу інших працівників і організацію в цілому.
  4. Докази (скріншот/відео): Клікабельно
    Тайм-коди: 3.58-7.05Мене сказали вивести та тут же викорестання тайзера без нагальної потреби також тут була відігровка про втрату свідомісті (від удара двох ударів тайзером)
    Тайм-код:10.02-12.20 Почав мене вести хотя я без свідомості та пішов питати генерала
    Тайм-код: 13.05-16.20Знов почав мене вести хотя я без свідомості знову запитувати генерала
    Тайм-код:16.25-22.25Почав надавати першу медичну допомогу де проявилось Нон Рп та перетяг РП також не правельні рп відігровки
    Тайм-код:22.25-і до кінця Людина знов мене повела за собою (і заламала руки) знайшов паспорт взяв його виписав мені 2 розшука (хотя я без свідомості) і посадив в ітт.
  5. Дата порушення:19.09.2024

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:
Гравець Дмитро Мальборо [6854464] отримує покарання у вигляді: 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин.
Гравець Богдан Ткачук [455] отримує покарання у вигляді: 5.4. "Flood" - Відправлення трьох і більше однакових повідомлень поспіль за короткий проміжок часу, зокрема й використання "сміттєвих" або таких, що засмічують чат, біндів. | Мут до 30 хвилин.
Гравець Коля Кент [6811047] отримує покарання у вигляді: 5.21. Заборонено неправильне використання команд /me /do /try. | Мут 30-90 хвилин; 5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин; 6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин; 6.18. Навмисний перетяг RolePlay ситуації на свою користь(перетяг), створення умов, за яких гравець(-і), з якими у персонажу відбувається RP-взаємодія, не має(-ють) вибору у своїх подальших дій. | Деморган 15-60 хвилин; 2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн.
Приносимо вибачення за принесену шкоду даним співробітником фракції!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі