Розглянуто № 271 | Артем твістер, павло явний II Уникнення РП відігровок, порушення правил облав, порушення правил затримання, розшук без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міша Хант

Поважний гравець
Реєстрування
12 Гру 2023
Дописи
174
Реакції
163
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: артем твістер, павло явний
  2. Особистий нікнейм: Міша Чейз
  3. Суть скарги:
    Я стояв афк на ЦР (те що я був афк видно по таймеру Безкоштовного подарунку, коли людина афк він не працює) після чого почалась облава
    співробітники підійшли до мене, бачили що я стою афк але все одно почали мене пакуати.

Тайм код 00:06 - уникнення РП відігровок, надягнув наручники без відігровок
    Тайм код 00:14 - уникнення РП відігровок, зняв наручники теж без відігровок
    Тайм код 00:16 - уникнення РП відігровок, знову вдягнув наручники без відігровок
    Тайм код 00:18 - уникнення РП відігровок, не відіграв "Заламав руку та повів за собою"
    Тайм код 01:05 - уникнення РП відігровок, не відіграв "Відкрив двері, посадив громадянина"
    Тайм код 01:58 - уникнення РП відігровок, не відіграв "Відкрив двері, витягнув громадянина"
    Тайм код 02:05 - уникнення РП відігровок, не відіграв зняття кайданок
    Тайм код 02:02 - уникнення РП відігровок, не відіграв надягання кайданок
    Тайм код 02:09 - уникнення РП відігровок, не відіграв "Заламав руку та повів за собою"
    Тайм код 05:35 - багоюз
    Тайм код 05:55 - унинення РП відігровок, не відіграв діставання планшету КПК

Також співробітник поліції видав мені розшук без ніякої причини Стаття - 3.5 Спроба дати хабар посадовій особі (≈15 хв кпз)
    на фрапсі чітко видно що ніякого хабаря і не збирався давати.

Також порушення правил затримання та неможливе його проведення - оскільки закували мене пови я знаходився афк.

Прошу видати серйозне покарання старшому складу НПУ щоб таких ситуацій більше не було!

4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 23.09.2024

Останнє редагування:

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,розглянувши вашу скаргу,виношу вердикт:
Гравець Артем Твістер отримує покарання у вигляді це 2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн;
Гравець Павло Явний отримує покарання у вигляді строгої бесіди щодо уникнення таких ситуацій;
З лідером фракції також буде проведена строга бесіда щодо уникнення таких ситуацій та некомпететних осіб.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі