Схвалено № 3538 | Вбивство без причини/порушення РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мусаші Міямото

02 | Західна Україна
Реєстрування
6 Лип 2025
Дописи
15
Реакції
31
Бали
16
1. Нікнейм гравця: Дмитро Хелл | Коля Бандер
2. Особистий нікнейм: Мусаші Міямото
3. Клан порушника: WALHALLA
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: KRISTALIKK
5. Суть скарги:

Повертаючись з БУ ринку, на перехресті бачу масове скупчення автомобілів. Приймаю рішення акуратно проїхати, щоб не вчити ще одне ДТП. Проїжджаючи повз машини, невідома людина відкриває вогонь моїй машині (таймкод 0:23). Пробиває колеса, я намагаюся завести машину, бо розумію що моє життя в небезпеці. Але все марно. Підбігає до мене гравець Дмитро Хелл та щось каже, але я не чую оскільки в салоні моєї машини грає голосно музика, пізніше підбігає інший гравець Коля Бандер стукає мені у вікно. Я бачу зброю і намагаюся завести свій автомобіль, не виходить. Через деякий час гравці відкривають по моїй машині та по мені вогонь, вбиваючи мене. (таймкод 01:03)

Прошу звернути увагу на такі порушення:
1. Причинення шкоди моєму автомобілю під час проїзду повз ДТП, не знаючи хто за рулем тонованого автомобіля.
2. "Вимога вийти з машини", по логіці реальності у мене не може просити вийти з машини проста людина, тим більше давати мені відлік часу, щоб я це зробив. Тому що це не блокпост та він не є державним працівником!

Прохання покарати даних гравців, дякую!

6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 06.09.2025

Останнє редагування:

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,513
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Гравець Мусаші Міямото
#6887015 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.27.
"Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн
Гравець Дмитро Хелл #6763609 отримає покарання за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі